05-wonderlijke-winter-winacties-win-de-leukste-sint-hits-2017-1Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maakte je kans op de cd De Leukste Sint Hits 2017. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

05-wonderlijke-winter-winacties-win-de-leukste-sint-hits-2017-2Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits 2017, een cd die maar liefst zes nieuw geschreven Sinterklaasliedjes bevat van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker. Daarnaast hebben deze artiesten bekende songs in een nieuw jasje gestoken en zijn er drie klassieke Sinterklaasliedjes van Kinderen Voor Kinderen aan het album toegevoegd. Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits 2017 wordt uitgebracht door Cloud 9 Music in samenwerking met RTL Telekids.

 

Mylène en Rosanne kozen in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis voor een song die goed past in de huidige tijd: `Ons liedje gaat over dat wij graag al het nare in de wereld weg willen hebben en hierbij vragen wij de hulp van Sinterklaas. We hoeven dan geen cadeautjes, want vrede is het mooiste cadeau wat hij ons kan geven. We vinden dat ons liedje een mooie boodschap heeft, namelijk dat iedereen lief is voor elkaar!’

De nieuwe liedjes zijn geschreven en geproduceerd door onder andere Tjeerd Oosterhuis, Robert D. Fischer, Tjeerd van Zanen, Edwin de Groot en Rick en Linda Pols.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de bioskaartjes voor De Leukste Sint Hits 2017 komt jullie kant op!
* Monique Weber
* J. van der Velden
* Elske de Korver
* Rik van Ek
* Erika Panjer

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.