10-wonderlijke-winter-winacties-win-ik-hengel-maar-wat-van-rob-van-spanje-1

Bijna is het tijd om het jaar 2017 af te sluiten, maar dat doen we bij Banger Sisters natuurlijk niet zomaar! We maken van deze laatste maand van dit jaar één groot feest van want elke dag geven we wat leuks weg. Bij deze winactie maakte je kans op de Ik hengel maar wat van Rob van Spanje. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

10-wonderlijke-winter-winacties-win-ik-hengel-maar-wat-van-rob-van-spanje-2Ik hengel maar wat is de tweede columnbundel van Rob van Spanje.
Evenals Vis op vrijdag, een bonte en gevarieerde verzameling. Ogenschijnlijk speelse, maar vaak toch o zo serieuze overpeinzingen. In alle opzichten ook nu weer: meestal serieus, altijd met een glimlach. De thema’s liggen volgens de auteur gewoon op straat. Deels plukt hij ze ook uit zijn eigen leven.

 

 

De auteur weet regelmatig zelfs zwaarwegende thema’s te relativeren waardoor ze  ineens in een notendop blijken te passen. Maakt het leven wat overzichtelijker. Het liefst noemt hij zijn columns gewoon stukjes. Heel makkelijk leesbaar en voor iedereen herkenbaar.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Ik hengel maar wat komt jullie kant op!
* Mw. Kim Otten
* Pauline Schrooten

written by

3 reacties op Wonderlijke Winter Winacties: Winnaars Ik hengel maar wat van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.