Banger Sisters 7 jaar! Winnaar Dylan Proosten van Theo Barkel!

31-6-banger-sisters-7-jaar-win-dylan-proosten-van-theo-barkel-1Banger Sisters was jarig… dat vroeg om een feestje! Inmiddels bestaat Banger Sisters al 7 jaar en hoe konden we dat nu beter vieren dan met geweldige leuke, mooie winacties voor onze lezers? Precies, en daarom stond bij Banger Sisters de hele maand augustus in het teken van winnen, winnen  en nog eens winnen. Op 31 augustus kon je kans maken op Dylan Proosten van Theo Barkel! Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!


31-6-banger-sisters-7-jaar-win-dylan-proosten-van-theo-barkel-2
Dylan Proosten, vergeet mijn naam niet – Theo Barkel
Op 10 december 2011 had de toentertijd negentienjarige Dylan Proosten een bedrijfsfeest van de plaatselijke supermarkt waar hij in die tijd werkte. Om kwart voor één ’s nachts wordt de laatste foto gemaakt van hem… Om twee uur rijdt de bus weer weg van de feestlocatie… zonder Dylan… De volgende dag begint de zoektocht en zijn verdwijning komt zelfs landelijk in het nieuws. Wat voor tragedie heeft zich die bewuste avond afgespeeld…?

 

 

In samenwerking met zijn ouders, zijn beste vrienden én de beste specialisten op medisch en juridisch vlak is getracht de onderste steen boven te halen. Ook de bekende paragnost Peter van der Hurk en medium Christel van den Akker hebben hun medewerking verleend in een poging om de bizarre gebeurtenissen van die noodlottige avond te reconstrueren.

Gefeliciteerd Gerda van Drunen, Dylan Proosten van Theo Barkel valt binnenkort op jouw deurmat!

written by

1 Comment on Banger Sisters 7 jaar! Winnaar Dylan Proosten van Theo Barkel!

  1. Gerda
    september 12, 2017 at 12:36 am (9 maanden ago)

    Dank je wel Banger Sisters!!! Heel blij met dit boek en nu vergeet ik zeker zijn naam nooit meer.

    Beantwoorden

Leave a Reply