Coco Paris – Niki Smit
Bestsellerserie 100% Coco van Kinderjurywinnaar Niki Smit verovert de bioscoop! De filmeditie van 100% Coco Paris, het tweede deel in de serie 100% Coco. Coco is gek van mode en droomt van een toekomst als stijlicoon. Als ze op haar eerste schooldag gepest wordt, verruilt ze haar vintagejurkjes voor spijkerbroeken. Haar opvallende outfits plaatst ze anoniem op haar modeblog The Style Tiger, met gevolgen tot in Parijs!

Coco’s blog The Style Tiger is dé hit van mode-minnend Nederland, maar niemand vermoedt dat de 13-jarige Coco erachter zit. Tijdens de Amsterdam Fashion Week schrijft ze haar blog in voor de wedstrijd MTV’s Fashionbloggers. De finale is in Parijs!
Coco stort zich op het bloggen van zelfontworpen little black dresses en Chaneljasjes, ondanks haar liefdesverdriet om Bruno. Ze heeft door de wedstrijd nauwelijks nog tijd voor haar beste vriendin. Haar blog The Style Tiger krijgt steeds meer likes, maar is Coco zelf nog wel gelukkig?

In 100% Coco Paris stort de 13 jarige Coco zich op het bloggen over haar zelfontworpen kleding.
De blog van Coco wordt enorm populair, zo populair dat ze in de finale komt van de MTV Fashionbloggerswedstrijd. De finale is in Parijs en natuurlijk gaat Coco daar naar toe. Ze zet alles op alles om te winnen. Dit leidt haar af van het liefdesverdriet om Bruno, maar slokt ook al haar tijd op.
Coco krijgt het drukker en drukker, bijna te druk voor haar beste vriendin. Hoewel haar werk steeds succesvoller wordt vraagt Coco zich af of dit wel is wat ze had gewild en of ze hier nu echt blij van wordt.

100% Coco Parijs is een ontzettend leuk boek dat heel lekker wegleest. Dat komt ook omdat het in dagboekvorm is geschreven, afgewisseld met leuke plaatjes en tekstjes. Inmiddels ben ik een grote fan van 100% Coco en Niki Smit en ben erg benieuwd naar de film!

Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026144011
264 pagina’s
Prijs: € 12,50

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.