chimp-bunnny_cover-420x336

Chimp & Bunny zijn avontuurlijke figuren.
Samen met hun vrienden bezoeken ze allemaal interessante plekken; een tennisbaan, de filmset en een winkel vol lekkers. Je kijkt je ogen uit. Kijk mee en leer nieuwe woorden!

Maak je eigen wereld met de herbruikbare stickers.

Ik dit vrolijke boekje leert je kind niet alleen verschillende woordjes kennen, maar ook om ze op te zoeken in de zoekplaat. Elke twee aansluitende pagina’s zijn hetzelfde vormgegeven; links heb je een aantal objecten, bijv. een touw, een koffer, een surfer, een hart, etc. Vervolgens heb je op de rechterpagina een foto waarin je kind op zoek kan gaan naar deze verstopte items.
Je kan zien dat Anne-Claire Petit erg veel tijd en liefde heeft gestoken in de verschillende settings; er zijn veel details zichtbaar en echte elementen als kiezels, lucht, zand en laminaat toegevoegd. Daarnaast zitten de foto’s boordevol schattige knuffels! Ik denk dat het voor Petit een uitdaging moet zijn geweest om deze zachte gebreide knuffels in allerlei posities op de foto te krijgen, maar het is uiteindelijk een schattig kunstwerk geworden. Je kan goed zien dat Petit hier erg veel vreugde uit heeft gehaald en ook veel vreugde in heeft gestopt.
Vrolijke kleuren, lachende dieren en vooral veel plezier! Er is genoeg te zien en te beleven in Chimp & Bunny.

De stickers die achterin dit harde kartonnen boekje zitten, zijn te gebruiken op twee pagina’s waar slechts alleen een setting is klaargezet, zodat je kind met zijn eigen ‘cast’ een leuke wereld kan creëren. Dit is een leuk speels detail dat kleine kinderen veel plezier zal bezorgen.

Kortom; een afneembaar boekje voor de allerkleinsten met een hoog aai-gehalte. Wie wil er nou niet woordjes leren samen met een grote groep schattige knuffels?

Over de auteur:
De wereld van Anne-Claire Petit is een vrolijke wereld. Met herkenbare kleuren en ‘feel good’ producten, variërend van knuffels en babyartikelen tot woonaccessoires en meubels. In de huidige tijd ziet Anne-Claire het als haar persoonlijke doel om traditionele handwerktechnieken te koesteren door het creëren van moderne objecten voor een eigentijds interieur. En dan te bedenken dat het in 2002 allemaal begon met slechts één beer. Inmiddels zijn haar producten in meer dan 40 landen over de wereld te koop!

Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047623700
Pagina’s: 22
Prijs: €17,99

[bol_product_links block_id=”bol_5b1683590bc50_selected-products” products=”9200000075471348″ name=”Chimp & Bunny – Anne-Claire Petit” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.