winactie-win-een-filmpakket-van-the-bookshop

In The Bookshop, de verfilming van Penelope Fitzgerald’s De Boekhandel, besluit weduwe Florence Green haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt, maar eind jaren vijftig in het Britse kustplaatsje doet haar winkel meer stof opwaaien dan verwacht. The Bookshop draait vanaf 7 juni in de bioscoop maar bij Banger Sisters kon je al kans maken op een fantastisch gaaf filmpakket!

the-bookshop-1The Bookshop
Onder leiding van de welgestelde Violet Gamart (Patricia Clarkson, House of Cards) en haar man wordt Florence Green (Emily Mortimer, The Party) door haar dorpsgenoten op slinkse wijze tegen gewerkt. Toch vindt ze steun bij de mysterieuze Mr. Brundish (Bill Nighy, Love Actually), die vindt dat het stadje wel toe is aan wat verandering.

Schrijfster Penelope Fitzgerald won de Booker Prize en de waardering voor haar werk beleeft tegenwoordig een grote opleving. Deze boekverfilming van regisseur Isabel Coixet is een groot succes in Spanje waar de film 3 Goya’s (Spaanse Oscars) won voor Beste Film, Beste Regie en Beste Scenario.

The Bookshop won de ‘Prijs voor Beste Boekverfilming van het jaar’ op de Frankfurter Bookfair.
Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere film? Bekijk dan hier alvast de trailer.

Banger Sisters mag maar liefst drie mooie filmpakketten van The Bookshop weggeven.
Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat zit er eigenlijk precies in zo’n filmpakket?
We zetten het graag even voor je op een rijtje.

the-bookshop-2 the-bookshop-3

 

 

 

 

 

 

 

In het filmpakket van The Bookshop zit een boekenlegger van The Bookshop, het boek De Boekhandel waarop de film is gebaseerd, een dvd met de film Love & Friendship en natuurlijk twee vrijkaartjes om de film The Bookshop in de bioscoop te gaan zien. Tot slot is dit mooie pakket verpakt in een originele The Bookshop tas.

Wat een fantastisch gaaf pakket hé!
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, het pakket komt jullie kant op!
* M. Willemen
* Hanneke uit Amsterdam-Zuid
* Familie A van Dijk

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.