Een creatief journal in het ritme van de maan

Dit creatieve journal inspireert je om met het ritme van de maan mee te gaan. Schrijf, teken, vul in en maak een heel persoonlijke ontdekkingstocht.

Synchroon leren leven met de maan betekent dat je een van de mest elementaire cycli in de natuur omarmt. Bij elke fase krijg je creatieve opdrachten en oefeningen die passen bij de energie van het moment. De kunstwerken van Nikki Strange brengen de nachtelijke hemel en de mystieke schoonheid van de maan prachtig in beeld. Cosmic flow is een creatief en inspirerend journal om te koesteren. 

Cosmic Flow is een creative journal wat je invult naar de maanfases en maancyclus. Dat lijkt ingewikkled, maar blijkt niet zo te zijn. Het klinkt misschien ook wat zweverig, maar ook dat is het niet. Het boek bevat verschillende opdrachten die je na doen denken bij het punt waarop je bent in je leven. Daarnaast bevat Cosmic Flow heel veel informatie over de sterrenbeelden, hoe deze in elkaar zitten en wat je daarmee kan. Grappig, want de dingen die ik las pasten perfect bij de mensen en hun sterrenbeeld.

Eenmaal aan de slag is Cosmic Flow een fijne gids die je op weg helpt om jezelf en je doelen helder te maken. Zo worden dingen gevraagd als je wensen en doelen, maar ook naar wie of wat je inspireert. Sommige opdrachten lijken luchtig, maar anderen trekken je echt de diepte in. Met dit boek kom je jezelf tegen, leer je jezelf kennen en leer je dingen als maanrituelen.

Hoewel ik in eerste instantie dacht een zweverig boek te hebben, bleek niets minder waar. Cosmic flow brengt je juist down to earth, laat je ontdekken wie je bent en waar je naar toe wilt. Een heerlijk journal om in te lezen, te werken en over na te denken.

Uitgeverij: Spectrum
ISBN: 9789000376810
176  Pagina’s
Prijs: € 15,99

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.