de-grote-geronimo-stilton-omnibus-geronimo-stilton

Gi-ga-geitenkaas, meer dan 300 pagina’s leesplezier in één boek! Eerst maak je een Reis om de wereld in 80 dagen. Dan is het Op naar de prehistorie, een strip barstensvol dino’s. Het spannende Geheime missie: Olympische Spelen sluit de rij. Deze kanjer mag je niet missen.

In De grote Geronimo Stilton omnibus staan drie spannende verhalen van de muizerige held Geronimo. Het eerste verhaal, Reis om de wereld in 80 dagen, deelt Geronimo het verhaal van Phileas Fogg, die een wereldreis in 80 maakte samen met zijn butler Passepartout. Ze komen in verschillende landen en leren je tijdens het lezen van het avontuur een hoop dingen hierover.
Het tweede verhaal in De grote Geronimo Stilton omnibus is het stripverhaal Op naar de prehistorie. In dit stripverhaal komen Geronimo en zijn vrienden terecht in de prehistorie en krijgen daar te maken met dinosaurussen. Het stripverhaal is een leuke afwisseling van de omnibus. Ook staan door het verhaal heen verschillende blokjes met informatie over diverse soorten dino’s.
Geheime missie: Olympische Spelen is het laatste verhaal en hierin gaat Geronimo naar de Olympische Spelen om verslag te doen. Dit gaat uiteraard niet zonder avontuur. Tijdens het verhaal worden er al de nodige wetenswaardigheden naar voren gebracht, maar dit verhaal is nog een extra aangevuld met een deel over de geschiedenis van de Olympische Spelen, de Winterspelen en de Paralympische Spelen. Zoals altijd, een leuk én leerzaam verhaal

De grote Geronimo Stilton omnibus is een heerlijk dik boek met veel afwisseling. Doordat er afgewisseld wordt met een stripverhaal, maar ook door de drukwijze van de Geronimo boeken. Het afwisselende lettertype, de weetjes, spelletjes en aanvullingen zoals kaarten wordt lezen nooit saai.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923510
390 pagina’s
Prijs: € 15,95

[bol_product_links block_id=”bol_57d4297824e8c_selected-products” products=”9200000057376198″ name=”De grote Geronimo Stilton omnibus – Geronimo Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.