30. Banger Sisters 6 jaar! Win een Kneipp Patchouli pakket!Banger Sisters bestaat 6 jaar en dat hebben  we de hele maand augustus gevierd!
Deze hele feestmaand stond in het teken van winnen, want Banger Sisters pakte flink uit. Ook gaven we een heerlijk Kneipp Patchouli pakketje weg! Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Niet alleen Banger Sisters zelf, maar ook onze lezers zijn inmiddels zwaar fan van Kneipp. Daarom geven we gewoon nog een keer wat gezelligs weg. Wat dachten jullie van een Kneipp Patchouli pakketje? We vertellen je even wat daarin zit:
kneippbodymoussepatchouli
Douche foam Patchouli
Ervaar de zachte streling van het foam en geniet van het moment van pure ontspanning. Natuurlijke luxe voor iedereen en voor iedere dag. Kneipp douche foam is makkelijk te doseren en prettig in gebruik. Dit schuim komt tot stand door een speciale technologie door middel van perslucht. Er komt geen drijfgas aan te pas. Een verpakking douche foam is goed voor ongeveer 30-40 x douchen, afhankelijk van de hoeveelheid gel die je op de hand spuit.

Body mouse Patchouli
Na het douchen met de heerlijke douche foam Patchouli ben je nog niet klaar met de verwennerij, want we doen er ook nog een bus van de nieuwe Body foam bij, uiteraard ook in de geur Patchouli. Kneipp Body mousse gebruik je in plaats van een body lotion, crème of olie. Na het douchen verdeel je een klein beetje mousse over de schone droge huid en het resultaat is een heerlijk zachte huid.

Gefeliciteerd Mevrouw Beerens, het Kneipp Patchouli pakketje komt jouw kant op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.