de-waarheid-melanie-raabeZeven jaar geleden is de rijke zakenman Philipp Petersen tijdens een reis naar Zuid-Amerika spoorloos verdwenen. Sindsdien leeft zijn vrouw Sarah alleen met hun zoontje, en heeft ze langzaam haar leven weer opgepakt. Maar dan ontvangt ze een schokkend bericht: Philipp leeft nog en was het slachtoffer van een ontvoering. De media duiken op de zaak, en in alle drukte en chaos probeert Sarah grip te krijgen op deze nieuwe realiteit. Wat zal er gebeuren? Hebben Philipp en zij nog een toekomst samen?

Sarah is op alles voorbereid, maar de man die tijdens het mediacircus uit het vliegtuig stapt ziet er misschien uit als haar man, maar is het niet. In shock verwelkomt ze de vreemdeling, maar snel daarna uit hij zijn eerste dreigement: als Sarah zijn dubbelrol onthult zal ze alles kwijtraken – haar fijne leven, haar zoon, haar man…

In De waarheid is Sarah haar man verloren, Philipp is tijdens zijn reis naar Zuid-Amerika vermist geraakt. Hoe moeilijk ook, Sarah heeft haar leven weer opgepakt samen met hun zoontje. Maar zeven jaar na zijn verdwijning is Philipp ineens weer terug… of toch niet? De man zegt haar verloren echtgenoot te zijn en hij was al die jaren ontvoert. De gelijkenis met Philipp is groot, maar toch slaat bij Sarah de twijfel toe. Dan weet Sarah het zeker, dit is niet haar Philipp. Uit alle macht probeert Sarah dit te bewijzen, maar men denkt dat ze door alle emoties in de war is en nemen haar verhaal alles behalve serieus. Maar wie heeft er nu uiteindelijk gelijk, is Philipp inderdaad Sarah’s lang vermiste echtgenoot?

De waarheid is met recht een psychologische thriller te noemen. Het verhaal wordt vertelt vanaf twee invalshoeken, die va Sarah en van Philipp. Op die manier krijg je een compleet beeld wat speelt. Door de schrijfwijze, die oplopend spannend is, wordt je meteen het verhaal ingetrokken. De auteur weet je door diverse plotwendingen steeds op het verkeerde been te zetten. Zo denk je geregeld te weten wie de vreemde man –Philipp?- is, maar dan wordt je toch weer een andere richting ingestuurd. De waarheid is superspannend tot op de laatste bladzijdes, het blijft lang geheim hoe het verhaal nu daadwerkelijk in elkaar zit.

Uitgeverij: Cargo
ISBN: 9789023474401
325 pagina’s
Prijs: € 19,99

[bol_product_links block_id=”bol_5ae35d8923a27_selected-products” products=”9200000087107946,9200000079920827″ name=”De waarheid- Melanie Raabe” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.