klussen-met-buurman-buurman-kees-prinsDe buurmannen klussen er lustig op los. Natuurlijk gaat dat geklus meestal volkomen de mist in.

In dit boek gaan ze een potje schaken… op het dak van de schuur! De zon schijnt er nogal fel dus pakken ze de parasol. Maar daar zitten gaten in. Daar weten ze natuurlijk wel wat op. Een nieuwe kast in de badkamer zorgt voor een volledige verbouwing, inclusief het verleggen van de waterleiding en bijbehorend waterballet. Tenslotte moet er een gigantische cactus het huis in. Zonder een moment prikkelbaar te reageren, gaan de buurmannen gezamenlijk deze uitdaging aan! Maar zoals je van Pat en Mat gewend bent: aan het einde van elke klus wordt er altijd een oplossing voor hun probleem gevonden. ‘A je to!’

Klussen met Buurman & Buurman is een verzamelboek met daarin drie verhalen van de klussende vrienden. Zo gaat het klusduo aan de slag met een parasol omdat ze op het dak in de zon willen schaken. Het tweede verhaal staat garant voor een hoop ellende wanner de buurmannen besluiten een kast in de badkamer te plaatsen en er –natuurlijk- weer van alles mis gaat. Als laatste willen de buurtjes een enorme cactus in huis hebben. Dat gaat natuurlijk niet helemaal vlekkeloos, maar Buurman & Buurmans zorgen er uiteraard voor dat het doel wordt bereikt, zij het op hun eigen unieke –en soms wat onhandige- manier.

De titel Klussen met Buurman & Buurman laat weinig te raden over voor hen die Buurman & Buurman kennen. De verhalen zijn hilarisch en aangevuld met leuke foto’s waarop de buurklussers steeds weer optimistisch bezig zijn. Een ontzetten leuk boek om voor te lezen en samen te lachen om dit gezellige, leuke klusduo, maar ook uitstekend geschikt om kinderen zelf te laten lezen en lachen.

Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047623618
99 pagina’s
Prijs: € 15,00

[bol_product_links block_id=”bol_5ae3600e3c4cb_selected-products” products=”9200000076246278″ name=”Klussen met Buurman & Buurman – Kees Prins” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.