Deze is voor jou – Daphne Deckers

Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te vervoeren met haar column in De Telegraaf. Altijd spot ze trends voordat het trends zijn, en gaat ze in op zaken in het leven die ons allemaal aangaan. Ontroerend, grappig en herkenbaar zijn haar stukken over haar gezinsleven. Daphne is zeer actief op Facebook en Instagram, en daar krijgen de fans er een interessant inkijkje in haar drukke leven bij!

Deze is voor jou is een bundel vol columns van Daphne Deckers die eerder verschenen in Telegraaf Vrouw. In haar columns beschrijft Daphne tal van onderwerpen die soms erg herkenbaar zijn. Wie mist er nu niet altijd een paar sokken na een wasbeurt? Vaak zijn de columns afgeleid van haar gezin en vele columns zijn voorzien van leuke foto’s. De bundel leest alsof je met een vriendin zit te kletsen, alsof je een onderonsje met Daphne zelf hebt. De af en toe geweldige humor en zelfspot van de schrijfster zorgen ervoor dat het vaak herkenbaar is. Daphne verwonderd zich, ergert zich maar is boven alles eerlijk en recht door zee.

Door de gezellige schrijfstijl blijf je doorlezen. Voordat je begint in Deze is voor jou denk je nog dat het handig is, die losse columns. Gewoon steeds eentje lezen en dan kun je het boekje wegleggen. Ideaal voor tussen de bedrijven door. Eenmaal begonnen in Deze is voor jou is het echter moeilijk weg te leggen. Het excuus ‘nog ééntje dan’ gaat hier snel op, voor je het weet heb je het boekje uit en ben je ruim een uur verder. Als je Daphne volgt op Facebook en haar schrijfsels je aanspreken dan mag je Deze is voor jou zeker niet missen.

Uitgeverij: The House of Books
ISBN: 9789044349009
160 pagina’s
Prijs: € 9,99

[bol_product_links block_id=”bol_568043df96e35_selected-products” products=”9200000046234249″ name=”Deze is voor jou – Daphne Deckers” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.