Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama’s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny’s dekmantel in gevaar brengt. En erger nog: ook haar belangrijkste vriendschap komt hierdoor op het spel te staan.

Girl online gaat over Penny, een jonge meid die een blog schrijft onder het pseudoniem Girl online. Op deze blog bespreekt ze tal van onderwerpen zoals school, haar familie en natuurlijk jongens. Penny heeft last van paniekaanvallen en ook hierover schrijft ze op haar blog. Als het steeds slechter gaat met Penny wordt besloten dat zij naar New York zal gaan, maar natuurlijk blogt Penny ondertussen verder. In New York leert ze Noah kennen. Hij is gitarist en staat op het punt door te breken in de muziekwereld. Penny wordt verliefd op Noah en laat haar lezers meegenieten van alle ontwikkelingen. Maar dan blijkt Noah een geheim te hebben wat Penny in een moeilijke situatie brengt.

Wat een ontzettend leuk boek om te lezen! Het verhaal is af en toe best spannend, maar je moet er ook vaak om lachen. Je leeft helemaal mee met Penny en alles wat ze beleeft. Dit is een echt meidenboek over verliefd zijn, onzekerheid en vriendschap. Verder zit er ook een boodschap achter het verhaal, het laat heel goed zien wat er gebeurd als je iets op internet of social media zet. Een heel leuk en ook wel leerzaam boek. Eigenlijk zou elk meisje vanaf ongeveer twaalf jaar Girl online moeten lezen.

Uitgeverij: van Goor
ISBN: 9789000344222
312 pagina’s
Prijs: € 16,99

[bol_product_links block_id=”bol_568043b4e8197_selected-products” products=”9200000035988894″ name=”Girl online – Zoe Sugg” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.