Er zitten 101 dinosaurussen in dit boek.
Kun jij alle dinosaurussen vinden in dit vrolijke flip-flapboek?
Leer de dinosaurussen en hun leefomgeving kennen door te zoeken, te tellen, de namen uit te spreken en andere spelletjes te spelen.

● Voor peuters en kleuters
● Zoek, vind en blader
● Zo is leren LEUK!

Zodra je Er zitten 101 dinosaurussen in dit boek openslaat zie je gelijk dat het bijzondere pagina’s bevat; de pagina’s zijn namelijk in tweeën opgesplitst. Op de onderkant van de pagina’s lees je de namen van dinosaurussen die vervolgens erboven in de illustratie te vinden zijn. Hiermee leert en zoekt je kind.
Vervolgens kan je het ook wat speelser maken, door het te mixen en alles door elkaar te gooien en zo de juiste bovenkanten met de onderkanten weer te herenigen. Zo leert je kind de puzzels compleet te maken en tegelijk welke dinosaurus waar woont. Ter controle bevatten de pagina’s dezelfde achtergrondkleur en een gekleurde lijn, die op elkaar aansluit als de pagina klopt.

Achterin dit boek staan nog meer activiteiten die je kunt doen met de vrolijke prenten in dit boek; je kind leert de dinosaurusnamen correct uit te spreken, er zijn aparte zoektochten voor prehistorische dieren, rare lichaamsdelen en ten slotte kan je kind babydinosaurussen herenigen met hun ouders. Kortom; uren speel, leer- en zoekplezier voor de allerkleinste dinofans!

De uitleg is duidelijk en elke pagina bevat een zin en vervolgens een zoekopdracht. In de vrolijke felgekleurde prenten wordt de lezer meegenomen naar de prehistorie, het bos, het moeras, de zee en de woestijn.

Omdat het een stevig en dun kartonnen boekje is, is het makkelijk schoon te maken en ideaal voor in de auto of om mee te nemen in je tas. Zo kan je je kind vermaken op momenten dat je onverwacht ergens lang moet wachten of gewoon om de tijd te doden.

Er zitten 101 dinosaurussen in dit boek is het derde stevige kartonboekje voor peuters en kleuters van Rebecca Jones. Zijn voorgangers Er zitten 101 dieren in dit boek en Er zitten 101 zeebeesten in dit boek werden goed ontvangen door kleine kinderen. In dit derde deel in deze vrolijke reeks kan enthousiast gespeurd worden naar dinosaurussen.

Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047712794
Pagina’s: 13
Prijs: €10,99

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.