het-coolste-vriendenboek-ter-wereld-brunhilde-borms-en-eva-mouton

Eindelijk een vriendenboek met originele opdrachten, vragen en lijstjes

Dit is echt het coolste vriendenboek ter wereld! Boordevol leuke OPDRACHTEN, grappige LIJSTJES en bijzondere VRAGEN. Geef het boek aan je beste vrienden en krijg het terug met gedichten, collages en verhalen over jullie VRIENDSCHAP. Ontdek in welk huis je vrienden later willen wonen. Kom te weten wat hun lievelingsgerecht is. Welk liedje past bij jullie vriendschap? Brunhilde Borms bedacht de originele lijstjes en opdrachten. Eva Mouton illustreerde ze met zwier. Maak er met je vrienden een uniek en onvergetelijk boek van, een ode aan jullie vriendschap, het coolste vriendenboek ter wereld.

Het coolste vriendenboek ter wereld is een vriendenboekje, maar dan een stuk uitgebreider. Het boekje staat vol met originele opdrachten, grappige lijstjes en bijzondere vragen. Een heel verschil met de vriendenboekjes die we kennen met de bekende vragen als Wat is je lievelingskleur. In Het coolste vriendenboek worden vriendjes aan het werk gezet. Zo moet er bijvoorbeeld een pleister worden geplakt en daarbij geschreven worden wanneer je voor het laatst een pleister nodig had en waarom of moet opgeschreven worden hoe al je huisdieren heten, plus een gedicht over je lievelingsdier. Het boekje staat vol met de meest uiteenlopende, soms grappige en soms ontroerende vragen.

Persoonlijk ben ik erg enthousiast over dit boekje. Het leuke is dat vriendjes door het hele boekje lijstjes en opdrachten in kunnen vullen, het blijft niet bij de standaard twee pagina’s. Als dit boekje vol is heb je dan ook een mooi en uitgebreid bewaarstuk voor later als je groot bent.
Het coolste vriendenboek is leuk om zelf te hebben, maar natuurlijk ook het ideale cadeautje voor vriend of vriendin.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401435703
80 pagina’s
Prijs: € 12,99

[bol_product_links block_id=”bol_5800dc074ada6_selected-products” products=”9200000057347526″ name=”Het coolste vriendenboek ter wereld – Brunhilde Borms en Eva Mouton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.