samen-anita-terpstra

Matt wordt verdacht van de ontvoering van vijf vrouwen. Een van de vrouwen wist te ontsnappen en op basis van haar getuigenis wordt hij ter dood veroordeeld. Matt blijft echter volhouden onschuldig te zijn; de andere vrouwen zijn nooit gevonden.

In de gevangenis krijgt Matt bezoek van de bijdehante Mackenzie, de enige vrouw die gelooft in zijn onschuld. Ze gaat zelfs zo ver dat ze met Matt trouwt, ondanks dat iedereen in haar eigen omgeving haar laat vallen.

Mackenzie zal werkelijk alles doen om Matts onschuld te bewijzen, zelfs een ontsnapping uit de zwaarbewaakte gevangenis. Voor haar staat er namelijk nog veel meer op het spel…

In Samen is Matt ter dood veroordeeld voor moorden en verkrachtingen en zit in Death Row. Zelf houdt hij vol onschuldig te zijn, maar niemand lijkt hem te geloven. Totdat Mackenzie met hem in aanraking komt middels een project in de gevangenis. Vele brieven volgen over en weer en Mackenzie is ervan overtuigd dat Matt onschuldig is. De mensen om Mackenzie heen waarschuwen haar voor Matt, maar daar trekt zij zich niets van aan, Mackenzie heeft namelijk haar eigen plan. Het contact tussen de twee wordt steeds hechter, zo hecht dat Mackenzie zelfs met Matt gaat trouwen en een plan bedenkt om hem uit Death Row te krijgen. Maar dat doet ze niet alleen voor Matt, want Mackenzie heeft zelf ook een geheime agenda.

Samen mag met recht een sterkte thriller worden genoemd. In dit verhaal is niets wat het lijkt en de auteur stuurt je alle kanten op. Door de pakkende schijfwijze wordt je vanaf de eerste bladzijde het verhaal mee ingetrokken en is het boek maar moeilijk weg te leggen omdat je simpelweg wil weten hoe dit verhaal gaat aflopen. De korte hoofdstukken nodigen uit tot nog één hoofdstuk lezen, en voor je het weet ben je aan het einde van het boek. Samen laat je op het puntje van je stoel zitten en je nagels kort bijten. Een echte must read voor trillerfans!

Uitgeverij: Cargo
ISBN: 9789023494294
288 pagina’s
Prijs: € 18,99

[bol_product_links block_id=”bol_5800dcaaf2bcc_selected-products” products=”9200000057137804,9200000065156483″ name=”Samen – Anita Terpstra” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.