WAT IS HET DRUK OP DE BOUWWERF!

Ontdek wegen, tunnels, wolkenkrabbers, bruggen en de megamachines die gebruikt worden om ze te bouwen!

Ga mee op pad met de constructiewerkers in dit geweldige boek met stevige flapjes voor de allerkleinsten.

In HET DIKKE BOUWBOEK leren de allerkleinsten wat er allemaal gedaan wordt op een bouwplaats, wat er allemaal moet gebeuren om te kunnen bouwen en welke machines – groot en klein – er allemaal worden gebruikt. Er zitten zelfs machines bij die de meeste kleine kinderen nog nooit hebben gezien en hun interesse wekken, zoals de tunnelboormachine, de sleuvengraver en de brugbouwmachine.

HET DIKKE BOUWBOEK doet zijn naam eer aan; het is van stevig karton, meer dan 5 centimeter dik en bijna 700 gram. Al ben je er zo doorheen gebladerd, en nog eens en nog eens, want gegarandeerd krijgt je (klein)zoon hier geen genoeg van. Het is een echt stoer jongensboek met als leuke extra dat het ook een zoekboek is. Op elke pagina is namelijk de duif die op de cover en de achterflap te zien is, te vinden. Hij beleeft van alles, wat weer erg leuk is om te ontdekken voor kleine kinderen. Zo loopt hij door de verf heen van de markeringsmachine, wordt hij heen en weer geschud door het getril van de drilboor en eet hij de restjes van de lunch van de bouwvakkers.

Er wordt echt een compleet verhaal vertelt aan de hand van korte – in stukken opgesplitste – zinnen en grote prenten (waarin de personages soms lijken te verdwijnen door de megagrote voertuigen), die telkens schuilgaan achter diverse speels gevormde flapjes. Het is een zoektocht waarbij je kind alvast kan raden wat er gaat komen en toch steeds weer betoverd wordt door de prent die volgt. Leuk en stoer vormgegeven en er speelt zich een compleet verhaaltje af achter de introductie van de voertuigen èn de duif. Er valt zoveel te beleven in dit dikke, zware boek dat je kind er echt geen genoeg van kan krijgen. Erg leuk voor jong en oud!

HET DIKKE BOUWBOEK is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Uitgeverij: TDM Publishing
ISBN: 9789059248458
Pagina’s: 96
Prijs: €15,99

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.