Het-Eiland-3D

Het Eiland – S.J. Paul

Stef wordt wakker op een onbekend eiland. Als hij gaat staan merkt hij dat hij op een steile rots met scherpe pinnen staat… met blote, bebloede voeten, gekleed in een gescheurd T-shirt en kapotte jeans. Het laatste wat hij zich kan herinneren is zijn “Sweet Sixteen” verjaardag. Eerst lijkt het eiland verlaten, maar dan komt hij terecht bij een groep jongeren. Zij kunnen zich niets herinneren van hun verleden, Stef wel en wil kosten wat kost naar huis. Wat begint als een zoektocht naar huis, ontaardt al snel in een strijd op leven en dood.

Als Stef wakker wordt is het laatste wat hij zich kan herinneren zijn zestiende verjaardag. Het was laat geworden dus zoals elke avond was hij in slaap gevallen met zijn iPod muziek in zijn oren. Nu staat hij op een onbekend, en voor zover hij kan zien, een verlaten eiland. Als hij naar zichzelf kijkt merkt hij zijn blote, bebloede voeten, zijn gescheurd T-shirt en kapotte jeans op. Droomde hij, was hij ontvoerd of meegenomen door ufo’s? Doordat hij echt pijn voelt in zijn voeten en het ijskoud heeft, beseft hij dat het geen droom is. Hij besluit om hulp te zoeken, iemand die hem kan helpen of vertellen waar hij is en waar zijn familie is. Als hij na lang lopen een groep jongeren tegenkomt, merk hij al snel dat er iets niet klopt, door de vreemde vragen die ze hem stellen. De jongeren zijn allemaal van Stef zijn leeftijd en nergens zijn volwassenen te bekennen. Ze zijn gelukkig in hun primitieve dorpje, dus waarom zou je dan naar huis willen, ze houden van dit eiland. Iedereen heeft een taak in de groep, zo maakt 1 iemand het eten, anderen dekken de tafel en ruimen het erna op, de koeien worden gemolken, alle beesten worden verzorgd en ga zo maar door. Alle voeren ze hun taken uit zonder problemen. Stef wordt toegelaten in de groep en ook hij zal taken moeten uitvoeren. Stef wil maar een ding, naar huis, maar hij mag het dorp niet verlaten. Stef blijft zich er tegen verzetten en wil kosten wat het kost een weg naar huis vinden. De groep jongeren zijn niet het enige wat raar is, het eiland zelf heeft ook zijn mysterieuze kanten. Gaat het Stef lukken om naar zijn familie en naar huis te gaan?

Het is een super spannend verhaal wat je vanaf het begin grijpt. Je kan het boek gewoon niet neerleggen, je wil weten hoe het verder gaat. Doordat er rare en bizarre dingen gebeuren, twijfel je soms of het toch niet een droom is. En net als je denkt dat je het een beetje door hebt hoe het zit, neemt het verhaal weer een hele andere wending.

Er staat in het boek een sneak-peak van deel 2 en ik kan niet wachten tot het uitkomt.

Uitgeverij: Scelta Publishing
ISBN: 978 94 91884 34 4
Aantal pagina’s: 220
Prijs: € 15,00

[bol_product_links block_id=”bol_5698ca3c2d4b4_selected-products” products=”9200000050287726,9200000053432669″ name=”Het Eiland – S.J. Paul” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.