Het_geheim_van_de_Spinnenvrouw

De oude koning heeft voorspeld: het derde kind zal heersen over de Heemlanden. Wanneer koningin Regina haar derde kind verwacht, vreest zij dat haar broers hun recht op de troon niet goedschiks zullen afstaan. Zij roept de hulp in van hogere machten, die ieder hun eigen belangen hebben bij het machtsspel dat ontstaat.
De strijd om de troon ontbrandt. Intriges, machtsmisbruik en tovenarij; geen middel wordt geschuwd. De tweedeling tussen goed en kwaad vervaagt. De dwerg Bann, de spinnenvrouw Birõg, de heks Mistral en de minstreel Oisin vertellen elk hun deel van het verhaal, dat zich ontvouwt tot een meeslepend koningsdrama, onherroepelijk en onontkoombaar.
Het geheim van de Spinnenvrouw is een spannend luisterboek voor kinderen van 9 tot 15 jaar, maar zeker ook voor volwassenen.
Het geheim van de spinnenvrouw neemt je mee op avontuur in de bijzondere wereld van de Heemlanden, waar een nieuwe koning zal komen. De oude koning heeft voorspeld dat het derde kind zal heersen over de Heemlanden. Wanneer koningin Regina dan ook haar derde kind verwacht, zien haar broers het recht op de troon aan hun neus voorbij gaan. De koningin stelt alles in het werk om de troon veilig te stellen en vraagt hierbij de hulp van hogere machten. In het machtspel dat ontstaat blijken deze machten ook hun eigen spel te spelen en er barst een ongelooflijke strijd los.

Het verhaal van Het geheim van de spinnenvrouw is op een spannende manier geschreven en wordt op een prettige manier verteld. Het neemt je mee naar een wereld vol fantasie, magie en tovenarij met figuren als elfen, dwergen en heksen. Het verhaal wordt vanuit diverse personages beschreven en aan elkaar geweven waardoor een duidelijk beeld ontstaat. Het luisterboek Het geheim van de spinnenvrouw is dan ook ontzettend leuk om te beluisteren en speciaal geschreven voor kinderen in de leeftijd van 9 to 15 jaar.

Titel: Het geheim van de spinnenvrouw
Auteur: Henny Fortuin
Uitgavevorm: luisterboek (€ 19,95)
Verteller: Peter van Eerdenburg
Uitgever: Clustereffect

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.