image015

Vampiers zijn niet meer weg te denken uit films en boeken. Deze mysterieuze en bloeddorstige wezens laten ons hart sneller kloppen, zowel uit angst als door de seksualiteit die zij uitstralen.
Actrice Gemma Arterton is ook hot! In haar nieuwste film Byzantium laat ze zich van haar meest sexy kant zien als strippende vampier, terwijl ze ook nog eens een eigen bordeel runt. Ben je al nieuwsgierig geworden naar deze onweerstaanbare combinatie? Lees dan snel verder.
In de spannende film Byzantium schitteren Gemma Arterton en Saoirse Ronan als hedendaagse vampiers en kunnen we bovendien ook genieten van een hele andere kijk op deze bovennatuurlijke wezens.
Byzantium is het nieuwe vampire drama van Neil Jordan (Interview with the Vampire, Ondine, The Crying Game) waarin twee mysterieuze vrouwen, Eleanor (Saoirse Ronan – Hanna, The Host) en Clara (Gemma Arterton – Prince of Persia; The Sands of Time, Hansel & Gretel; Witch Hunters) hun toevlucht zoeken in een verlaten badplaats. Daar ontmoeten ze Noel die hen onderdak biedt in zijn verpauperde hotel ‘Byzantium’. Clara verandert het hotel al snel in een bordeel terwijl Eleanor vriendschap sluit met een jongen van school, Frank. De twee tieners lijken voor elkaar bestemd en Eleanor besluit met Frank haar grote geheim te delen; haar moeder en zij zijn ruim 200 jaar oud en overleven op mensenbloed. In het kleine rustige dorpje vallen er doden en het verleden waarvoor de twee vrouwen zo lang op de vlucht waren lijkt hen in te halen. Dit heeft verbazingwekkende gevolgen.

Byzantium, van dezelfde maker als Interview With The Vampire, belooft wat! Byzantium draait vanaf 11 juli in de bioscoop.
Klik HIER om alvast een heel smakelijk voorproefje te bekijken.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.