Met strijkkralen kun je van alles maken: van dieren en feeën, tot auto’s en ijsjes. Bovendien biedt dit boek ook leuke ideeën voor nog originelere creaties. Wist je bijvoorbeeld dat je je kerstdecoraties en verjaardagsslingers ook zelf kunt maken met strijkkralen?

Het enige wat je nodig hebt zijn strijkkralen, een strijkkralenbord, bakpapier en een strijkijzer. Zo kun je uren aan de slag! Plezier voor de hele familie gegarandeerd!

Wat een leuk en creatief boek is Het grote strijkkralenboek! Hier thuis zijn de kinderen en hun vriendjes altijd erg fanatiek met strijkkralen, eigenlijk al vanaf jongs af aan. Toch blijven ze echter altijd maar bij bepaalde thema’s hangen, zoals voertuigen of gekleurde vormen. Met Het grote strijkkralenboek kunnen ze hun fantasie helemaal los laten gaan. Er zit voor iedereen wel wat tussen; enge spinnen, een happymeal, fruit, eenhoorns, letters, vlaggen, sportlogo’s, diverse ballen, cijfers, dieren, skeletten, heksen, er is teveel om op te noemen. Wij zijn enthousiast aan de slag gegaan met het Halloween -thema en hebben onder andere een spinnenweb met een losse spin erin gemaakt.
Decoreer je slaapkamer met vosjes, flamingo’s of vrolijke cupcakes. Speel restaurantje of winkeltje met een boterham met losse ei en spek, fruit, groente, snoepgoed, milkshakes of een volledige happymeal. Ga helemaal los met het ridder of piratenthema! De mogelijkheden met dit boek zijn oneindig. Je kan zelfs je eigen confetti maken.
Alles staat tevens netjes gecategoriseerd, van Kerstmis tot Pasen, van sprookjes tot sport en van de ruimte tot diep in de zee.

Er zijn zoveel leuke dingen die je met strijkkralen kan doen, naast natuurlijk leuke decoraties maken en feestaankleding is het ook mogelijk om spellen te maken zoals een dambord of boter-kaas-en-eieren. Vooral die laatste is echt een aanrader. Zo creatief! Ook bij dit spel staat weer een geweldige tip waarmee je het spel echt kan upgraden naar een nieuw level.

Naast de onmisbare standaard vormen, zoals huisdieren, auto’s en vissen zijn er zoveel speelse varianten te vinden. Zo heeft een mooie wolk vrolijke gele, roze en blauwe regendruppels en is er ook een mooi roze meisjeskasteel.
Ik was vooral verrast door de leuke en creatieve tips, die ik niet ga verklappen, want het is ook leuk als er nog iets te ontdekken valt aan het boek dat ik nog niet heb vermeld.

Het grote strijkkralenboek heeft voor elke gelegenheid leuke, creatieve patronen en ideeën waarmee je je eettafel, je haren, cadeaus, je huis, je eten, je oren en zelfs je telefoon kan pimpen met strijkkralen. De patronen zijn daarnaast paginagroot afgebeeld, waardoor ze (bijvoorbeeld voor kinderfeestjes of voor op school) makkelijk te kopiëren zijn en de individuele rijen kraaltjes ook makkelijk te tellen zijn voor kinderen. Makkelijker kunnen ze het je niet maken; de strijkkralen gaan je huis overnemen!

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048846917
Pagina’s: 256
Prijs: €16,99

[bol_product_links block_id=”bol_5bdc9b9e5f5f0_selected-products” products=”9200000097921642″ name=”Het grote strijkkralenboek” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.