het-kamerlid-van-uw-dromen
De vele splinterpartijen zorgen voor deining en een versnipperd politiek landschap.

Ook Kamerkandidaten zorgen voor verwarring: ze spreken zichzelf tegen, ontkennen wat ze eerder beweerden of komen gemaakte beloftesniet na. Dit boek rekent af met die ontregelende verkniptheid.

Gebruik het als stemwijzer met een knipoog en creëer het kamerlid van uw dromen door eenvoudig de pagina’s om te slaan. Die zijn in drie delen geknipt, zodat maar liefst 6859 hilarische combinaties te maken zijn. 

Zo heel langzaam aan komen de verkiezingen in zicht en proberen kamerleden zich zo voordelig mogelijk te presenteren. Maar wie staat nu eigenlijk waarvoor, of juist niet? En op wie moeten we nu gaan stemmen, of juist niet? Tussen de vele kieswijzers stijgt het boekje
‘Het kamerlid van uw dromen’ overal bovenuit. Per kamerlid staat beschreven waar zij voor staan, inclusief passend beeld.

De teksten zijn vlot geschreven, soms gewoonweg hilarisch en vol humor. Echter, in elk stukje zitten typische elementen die de betreffende Kamerleden weergeven zoals ze zijn.
Zo kun je bij Rutte lezen over zijn altijd durende lach, zijn hang naar het koningshuis en afkeer van Wilders. Laatstgenoemde wordt op eveneens geweldige wijze neergezet met zinnen als Hoe meer ik ‘’Minder, minder, minder roep, hoe meer, meer, meer stemmen ik krijg” en Natuurlijk moeten we uit die gekke EU. Die kost alleen maar geld, dat we lekker voor onszelf houden. Uiteraard komen alle bekende kamerleden aan bod.

foto-het-kamerlid-van-uw-dromenHet boekje mag eigenlijk gezien worden als een soort van parodie op alle aandacht rond de verkiezingen. Naast de tekst bevat het boekje bijpassende tekeningen die de kamerleden treffend, maar op cartoonachtige wijze neerzetten. Wat het boekje bijzonder maakt is dat elke pagina in drie stukken is verdeeld, zowel de tekst als de afbeeldingen.

Het hoofd van Geert, de torso van Rutte en de benen van Thieme, je kunt het zo gek niet bedenken. Samen met hun lichaamsdelen kunnen ook hun teksten met elkaar worden gewisseld waardoor je een ideaal kamerlid kunt creëren. Een leuk en vooral origineel boekje dat zorgt voor een vrolijke noot bij de verkiezingen.

Uitgeverij: Arti-Choc
tekeningen: Ronald Kronenburg
tekst: Berry van de Wouw
ISBN: 9789080411142
34 pagina’s / 350 grams papier / full color
Prijs: € 14,95

www.arti-choc.info

[bol_product_links block_id=”bol_586d56a88106e_selected-products” products=”9200000072838208″ name=”Het Kamerlid van uw dromen – Ronald Kronenburg en Berry van de Wouw” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.