Succesvol daten Les 1:
Wees gewoon eerlijk over je leeftijd, smokkel niet meer dan vijf jaar!

Nadat Hesron weer eens is gedumpt – deze keer door een dame met wie hij hoopte samen oud te
worden – gaat hij op zoek naar een nieuwe vrouw in zijn leven. Wat volgt is een online speurtocht op dating apps naar de vrouw van zijn dromen. Hij verzamelt duizenden matches en heeft tientallen dates, in binnen- en buitenland.

Alles komt voorbij, van vegetariërs tot officieren van justitie en van bakfietsmoeders tot golddiggers. ‘Ik ben blij dat ze geen Nederlands kan lezen, want als ze kon ontcijferen dat er op mijn knalgele Vomar-tas met rode koeienletters VOORDEELTAS staat, waren we snel uitgepraat.’

Bijna iedereen doet zich online anders voor, ook de nuchtere Hesron. Maar in dit boek stelt hij zich eerlijk en kwetsbaar op, met een flinke dosis humor. Zal het hem lukken zijn droomvrouw te vinden?
De ongeveer 35- jarige Hesron Bon date wat hij kon. Hij noemt zich ‘geen schrijver’ maar kan waargebeurde verhalen vertellen als geen ander. Dit is zijn eerste en waarschijnlijk ook enige boek.

In Ik kan er een boek over schrijven ~ Hilarische datingavonturen  wil Hesron Bon maar één ding; een leuke vrouw. Helaas wordt hij –alweer- gedumpt terwijl hij juist dacht de liefde van leven te hebben gevonden. Niets blijkt minder waar, dus zit er voor Hesron maar één ding op, hij moet op zoek. Een hilarische zoektocht volgt. Hesron komt echt wel leuke vrouwen tegen hoor, maar de ware zit er niet tussen. Ook Tinder blijkt verre van succesvol, iedereen doet zich blijkbaar anders voor en dat zorgt voor de nodige aparte situaties. Maar van opgeven wil Hesron niet weten, zijn droomvrouw moet immers ergens rondlopen.

Dit boek is in één woord hilarisch te noemen. De schrijfwijze is vlot en spreekt geweldig aan, alsof Hesron je persoonlijk zijn datingavonturen aan het vertellen is. Hij is open, eerlijk en spaart ook zichzelf niet in dit verslag van zijn jacht naar zijn droomvrouw. De verschillende types die Hesron ontmoet in de hoop de liefde te vinden worden uitgebreid beschreven en geven je een levend beeld.
Voor mensen die zelf nog op zoek zijn naar de ware liefde kan dit boek hoop bieden, je bent tenslotte niet de enige die druk op zoek is. Heb je al een relatie, ook dan is dit boek gewoon leuk. Het doet je denken aan de tijd dat je nog op zoek was, de onzekerheid, de spanning.
Zal Hesron uiteindelijk de liefde vinden? Voor wie dat wil weten kan ik je Ik kan er een boek over schrijven ~ Hilarische datingavonturen zeker aanraden, het is een ontzettend leuk boek wat je zeker weten in één ruk uit zal lezen.

Uitgeverij: Brandt
ISBN:  9789492037831
192 pagina’s
Prijs: € 15,00

[bol_product_links block_id=”bol_5b6c63aada603_selected-products” products=”9200000091013842″ name=”Ik kan er een boek over schrijven ~ Hilarische datingavonturen – Hesron Bon” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.