Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag doen we een extra winactie, want 8-8-2018 én dan 8 worden vraagt om een speciale extra winactie, en daarom geven we als extra prijs vandaag een Banger Sisters Merchandise pakket weg! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

 

Vandaag is het 8-8-2018 en dat is een hele bijzondere datum als je ook nog eens 8 jaar wordt! We vieren deze dag dan ook met een extra winactie waarmee je een extra gave prijs kunt winnen: een Banger Sisters Merchandise pakket. Dat klinkt natuurlijk te gek, maar wat zit er eineglijk allemaal in? We zetten het even voor je op een rijtje:

Het Banger Sisters Merchandise pakket

De enige echte, originele Banger Sister shopper is een heerlijke tas, want of je nu boodschappen gaat doen, je boeken terug naar de bieb gaat brengen of een dagje naar het strand; deze fijne tas is veelzijdig in het gebruik. We denken bovendien graag aan het milieu, tegenwoordig krijg je nergens meer een plastic tas, gaan shoppen met de Banger Sisters shopper is dan ook een feest. Je ziet er hip uit en er past ook nog een heel veel in, wat wil je nog meer!

 

Nieuw van Banger Sisters is de sleutelhanger, een onmisbare tool in je tas! Voor het boodschappen doen bevat deze handige sleutelhanger een muntje. Nooit meer zoeken in je portemonnee! Kom je ’s avonds laat thuis van een avondje doorzakken, dan zit er in deze sleutelhanger een slim lampje, zo kun je handig het sleutelgat (of de weg naar huis) terug vinden. Superhandig dus, deze Banger Sisters Sleutelhanger!

 

Een Banger Sisters krabber. Waar anderen de vogelpoep met hun nagels van de ramen moeten krabben heb jij een handig krabbertje. Gaat het straks in de donkere maanden weer vriezen? Ook dan kun je deze handige Banger Sisters krabber gebruiken. Multifunctioneel dus!

 

 

Hij is van glimmend staal, handig in gebruikt, helpt je perfect te onthouden op welke bladzijde je was gebleven in dat mooie boek en uiteraard is hij voorzien van het Banger Sister logo. Met gepaste trots presenteren wij, speciaal voor de echte Banger Sisters Boekenwurm: De enige echte, originele Banger Sister Boekenlegger!

 

De originele Banger Sisters Pen is paars van kleur met een speelse clip. De pen bevat blauw schrijvende inkt en gaat bovendien lekker lang mee.

 

 

 

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Banger Sisters 8 jaar! naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 15 augustus 2018

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.