liefde-bedrog-jose-vriensEen jonge vrouw, Nienke Sommers, heeft geen idee wat er met haar vriend is gebeurd als ze opeens niets meer van hem hoort. Hij woont nog altijd bij zijn vrouw, van wie hij had beloofd te zullen gaan scheiden. Als een broer van hem Nienke vertelt dat haar vriend is overleden, stort haar wereld in. Het feit dat ze nog een dochtertje heeft, houdt haar overeind. Alsof het nog niet erg genoeg is, krijgt haar leven opeens een bizarre wending als ze te maken krijgt met zijn weduwe die erachter is gekomen met wie haar man haar bedroog. Ze wordt gestalkt en lastig gevallen door die vrouw, zo erg dat ze om die reden zelfs wil verhuizen.

In Liefde & bedrog heeft Nienke al jaren een relatie met Joep. Als Nienke zwanger blijkt te zijn van Joep biecht hij op getrouwd te zijn, maar dat zijn vrouw ziek is, zowel fysiek als mentaal. Joep houdt haar voor dat hij zijn vrouw onmogelijk in de steek kan laten, maar dat hij er ook voor Nienke en hun dochtertje Jolien zal zijn. Maar dan laat Joep van de ene op de andere dag niets meer horen, hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Na een tijdje komt er een vreemde man aan de deur, dit blijkt de broer van Joep te zijn en Nienke komt zo aan de weet dat Joep eigenlijk Jochem heet en inmiddels is overleden.

Ook de vrouw van Joep/Jochem speelt een hoofdrol in het verhaal. Na zijn overlijden ontdekt Gonny dat haar man vreemd ging, en niet alleen met Nienke. Nienke is echter de enige die een kind van hem heeft gekregen. Het kind dat zij en Jochem nooit zouden krijgen. Gonny wordt boos en besluit Nienke te volgen en haar het leven zuur te maken, maar uiteindelijk pakt het anders uit. Gonny en Nienke komen erachter dat beide slachtoffer van Jochem zijn en er bloeit zelfs een band op tussen de twee gebroken vrouwen.

Alweer een heerlijk boek van José Vriens! Een spannend plot en een boeiend verhaal. Gaandeweg het boek neemt het verhaal vaak een wending die je niet verwacht en zo blijft het boek tot op de laatste bladzijde spannend om te lezen.

Uitgeverij: Ellessy Relax
ISBN: 9789086603336
306 pagina’s
Prijs: € 18,95

[bol_product_links block_id=”bol_59621166397aa_selected-products” products=”9200000072444479″ name=”Liefde & bedrog – José Vriens” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.