winactie-win-een-filmpakket-van-retour-en-bourgogneVanaf 6 juli draait Retour en Bourgogne in de Nederlandse bioscopen. Met deze mooie film schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Banger Sisters mag ter ere van het uitkomen van deze mooie film een leuk filmpakket weggeven.

 

retour-en-bourgogneRetour en Bourgogne
Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen.

We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst. Klapisch laat op innemende wijze zien dat Jean, Juliette en Jérémie die verstaan.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast de trailer

retour-en-bourgogne-2 retour-en-bourgogne-3

 

 

 

 

Ter ere van het uitkomen van deze prachtige film mocht Banger Sisters een mooi filmpakket weggegeven! In dit filmpakket zitten twee bioskoopkaartjes voor Retour en Bourgogne en het boek Wijnkenner word je zo van Ophélie Neiman.

Gefeliciteerd  Mirte de Boer, het filmpakket van Retour en Bourgogne komt zo snel mogelijk jouw knt op!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.