Lola & The Boy Next Door – Stephanie Perkins

De zeventienjarige Lola Nolan heeft alles goed voor elkaar. Ze heeft een beste vriendin Lindsey, een leuk bijbaantje met gezellige collega’s en sinds kort een stoere, lieve vriend die ook nog een rockster is. Wanneer Calliope en Cricket Bell, de tweeling met wie ze vroeger bevriend was, terugkeren in haar buurt wordt ze geconfronteerd met verdriet uit het verleden waarvan ze dacht dat ze het allang verwerkt had. Nu boy next door Cricket weer terug is in het leven van Lola, moet ze zich uiteindelijk verzoenen met haar gevoelens voor hem. Zal de jongen uit het verleden de liefde van haar leven blijken te zijn?

In Lola &The Boy Next Door heeft Lola een mooi leven. Lola is een beetje maf en heeft plezier in de dingen die ze doet en bezighouden.  Ze heeft een te gekke vriendin en een leuk baantje naast haar school. Ook is ze verliefd op haar vriendje de rockster. Maar dan komen er mensen uit haar verleden terug in haar leven. De tweeling Calliope en Cricket komen in haar buurt wonen en Lola moet het verleden onder ogen zien. Cricket blijkt een wel hele leuke jongen te zijn geworden en Lola staat voor de keuze. Is Cricket echt de liefde van aar leven?

Lola & The Boy Next Door is het vervolg op Anna & The French Kiss. Nou ja, vervolg niet echt, maar de personages uit deel 1 kom je ook weer tegen in het tweede deel. Ook Lola & The Boy Next Door leest als een trein. Een heerlijk boek over een meisje van 17 wat te maken krijgt met vriendschap, liefde en alles wat daarbij komt kijken.

Uitgeverij: Unieboek Het Spectrum
ISBN: 9789000349296
248 pagina’s
Prijs: € 16,99

[bol_product_links block_id=”bol_57628330624a6_selected-products” products=”9200000057013472″ name=”Lola & The Boy Next Door – Stephanie Perkins” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.