Lynn 2.0 – Anke KranendonkLynn maakt zich klaar voor de spannendste gebeurtenis van het jaar: het schoolkamp van groep acht. Maar er gebeurt al zoveel in haar leven. Ze krijgt – o nee toch – opeens van die rare vlinders in haar buik als ze aan Joeri denkt. Haar bikini is haar opeens te klein. En tot overmaat van ramp groeien haar tanden recht uit haar bovenkaak. Op kamp loopt alles uit de hand: het gekonkelfoes, het gekeet en het groepjesgedoe. Lynn probeert te midden van die chaos zichzelf te blijven, maar dat valt niet mee. Dan ligt er een meisje aan de rand van het zwembad. Wat is er gebeurd?

In Lynn 2.0 gaat Lynn op schoolkamp, maar dat is niet allemaal even leuk. Zo zijn er meisjes die bij elkaar klitten en Lynn hoort daar niet bij. De meiden doen gemeen tegen anderen en het gaat zelfs zo ver dat iemand in het ziekenhuis beland. Gelukkig gebeuren er ook leuke dingen, want als ze Joeri ziet krijgt ze vlinders in haar buik.

Lynn 2.0 is erg leuk om te lezen omdat je ziet hoe het leven van Lynn verder gaat. Haar leven gaat veranderen nu ze einde groep acht zit en er staat haar een hoop te wachten. De dingen die op het schoolkamp gebeuren zetten je wel aan het denken over het groepjes gedoe. Er valt altijd wel iemand buiten de boot en dingen kunnen uit de hand lopen, ook al hadden ze dat achteraf niet zo bedoelt. Het is echt een boek voor meiden, maar jongens kunnen hier misschien ook wel wat van leren.

Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047707059
288 pagina’s
Prijs: € 14,95

 

written by

1 reactie op Lynn 2.0 – Anke Kranendonk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.