bc380dbca4c0e9709db540f83422bbe4a613eeaf

Bewaar je mooiste herinneringen voor later in het leukste fotoplakboek van je hartendief. Met grappige illustraties en veel ruimte om zelf te noteren en foto’s te plakken.

Omdat het een feit is dat het ouderschap veel te snel voorbij gaat, wil je als ouder elk moment van je kind vastleggen, om op die manier het moment en het gevoel vast te leggen. Het MAMA BAAS BABYFOTO-PLAK-INVULBOEK begint op de dag dat je ontdekt dat je zwanger bent tot je kind 6 jaar is geworden. Hierdoor is het een groot naslagwerk dat jullie als ouders (en jullie kind) zeker weten te waarderen.
Op elke pagina is ruimte voor foto’s, vragen die je moet beantwoorden en zelfs om op te schrijven wat er op dat moment door je hoofd gaat. Behalve schrijfruimte voor jou (zoals een brief voor je pasgeboren kind, wat vertelde de dokter je bij de echo’s, etc.) en fotoruimte voor je zwangere buik, echo’s en je pasgeboren baby, staan er ook veel handige weetjes over je zwangerschap, de leeftijd van je kind, waar de dokter op let tijdens de echo’s, tips voor tandjes, hilarische trucjes die wel helpen bij wallen, introductieruimte voor de meter en de peter en opvoedtips in dit boek.

Het MAMA BAAS BABYFOTO-PLAK-INVULBOEK is uniek in zijn soort, omdat hij van -9 maand tot 6 jaar oud gebruikt kan worden en omdat er een foto van je kind voorop het boek geplakt hoort te worden.
Op elke bladzijde kan je foto’s plakken en iets moois opschrijven, maar er is ook veel ruimte voor mama. Zo maak je een gekke selfie van jou en je partner, is er ruimte voor je dromen en angsten aan het eind van je zwangerschap, de groei van je buik in 4 foto’s en een foto van jezelf in big belly-modus.
Naast de standaardinformatie is er ook schrijfruimte voor speciale weetjes rond de geboorte en ruimte voor een foto van de eerste ontmoeting tussen jou en je kind.

Naast foto’s waarbij de lengte van je baby wordt bijgehouden is er ook ruimte voor selfies van jou en je baby, een groentehapjefoto, een fruithapjefoto, de eerste tandenfoto en foto’s van je kleine uk in actie. Van de allereerste blik die jij en je kind wisselen tot de eerste poetsbeurt, van liggen in je armen tot de eerste stapjes, van een IK WIL NIET! foto tot de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes; alles wordt vastgelegd in dit prachtige hardcover boek.

De vormgeving is zoals we van Mama Baas gewend zijn, maar dan volledig in oudroze en babyblauw. In de vakjes waar de foto’s geplakt moeten worden staat telkens een grappig geïllustreerd voorbeeld van de foto die erin komt. Geweldig bedacht, omdat andere babyboeken deze nooit illustreren, gezien er toch een foto overheen geplakt wordt. Dit zijn net van die extra’s die een boek uniek maken.

MIJN BABY FOTO-PLAK-INVULBOEK is een geweldig cadeau om te geven aan iemand die net zwanger of bevallen is of voor jezelf te kopen, omdat je nou eenmaal nooit genoeg pogingen kunt doen om het opgroeien van je kind, dat jij in je buik bij je hebt gedragen, vast te leggen.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401441100
Pagina’s: 64
Prijs: €17,99

[bol_product_links block_id=”bol_59a3d639d66fa_selected-products” products=”9200000072475676″ name=”MAMA BAAS BABYFOTO-PLAK-INVULBOEK” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.