Eindelijk een cocktailboek zonder alcohol dat niet over smoothies of shakes gaat!
Echt volwassen drankjes, met subtiele smaken voor een avond uit of een feestje thuis.
Verfrissend, verrassend en verslavend lekker. Met meer dan 80 originele cocktails en 20 basisrecepten.

Mocktails is een lekker groot en dik boek vol recepten voor alcoholvrije cocktails. Het boek begint met een inleiding, gevolgd door een uitgebreide uitleg over benodigdheden en basis ingrediënten. Daarna volgen recepten voor cocktail ingrediënten als siropen, oliën, shrubs, puree’s en suiker- en zoutvariaties. En dan begint het echte werk, het maken van de cocktails. Bij elk recept staat op de linker pagina prachtige foto’s die laten zien welke ingrediënten nodig zijn. Dit zijn vaak wel bijzondere, niet-alledaagse ingrediënten, maar daardoor ontstaan ook de originele smaken.
Op de rechter pagina zie je de cocktail en het recept zelf. Tevens staat erbij welk glas voor welke cocktail geschikt is. De meeste cocktail recepten zijn voor een cocktail, maar een enkele is voor een hele kan. Mocktails is een duidelijk receptenboek waarmee iedereen zo’n lekkere cocktail kan maken.

Natuurlijk bevat Mocktails de bekende -alcoholvrije- cocktails zoals de Mojito, Pina Colada en Sangria, maar wat dacht je van een Hibiscus-limoengranita of een verjongingselixer met kurkuma? Om Mocktails optimaal te kunnen recenseren was het natuurlijk wel nodig om paar cocktails uit te proberen. Onze favoriet was de Braziliaanse limonade, een heerlijk frisse cocktail met een zoete smaak.

Mocktails is, mede door de vele prachtige foto’s, een handig boek om de lekkerste alcoholvrije cocktails te maken en eigenlijk onmisbaar als je een lekker zomers feestje geeft of zomaar geniet van een zwoele zomeravond.

Uitgeverij: Kosmos
ISBN: 9789021572192
187 Pagina’s
Prijs: €17,50

[bol_product_links block_id=”bol_5cd7068f553f9_selected-products” products=”9200000102317779″ name=”Mocktails” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.