Muis overboord – Geronimo Stilton

Gi-ga-geitenkaas! De familie Stilton kreeg laatst een wel heel bijzondere uitnodiging in de bus. Een uitnodiging voor een feest in Lissabon. En dat allemaal omdat de Stiltons afstammelingen zouden zijn van de wereldberoemde Portugese ontdekkingsreiziger Vasco da Gama! Het feest bestond uit een zeereis zoals Da Gama die ruim 500 jaar daarvoor ook gemaakt had, naar India!

Maandenlang op open zee varen? Niks voor Geronimo! En tot overmaat van ramp bleek een van de bemuizingsleden de boel ook nog te saboteren…

Muis overboord! Begint zoals vele avonturen van Geronimo; onze held zit op de redactie van zijn krant De Wakkere Muis als hij een uitnodiging ontvangt. En wat voor eentje! Geronimo blijkt ver familie te zijn van een Portugese ontdekkingsreiziger. Geronimo ziet het in eerste instantie niet zitten om maanden lang op zee te varen, maar Thea, Klem , Benjamin en Pandora gaan ook mee. De cruise blijkt weer een nieuw avontuur te worden vol dwaze momenten.

De Groene Reeks bestaat uit zes delen en Muis overboord! is het vijfde deel ervan. Ook dit deel is weer op een bijzonder leuke manier geschreven en vorm gegeven. Het lezen van de boeken van Geronimo is dan ook alles behalve saai en eentonig. De tekst wordt afgewisseld met illustraties en informatieteksten. In dit leuke, spannende leesboek zit veel informatie verborgen. Zo leer je veel over Portugal, zelfs een paar woordjes, en wordt alles op een speelse en spannende manier verteld. Muis overboord! Is weer een succesvol vervolg in de Groene Reeks.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978 90 8592 340 4
Pagina’s: 128
Prijs: €9,95

[bol_product_links block_id=”bol_5713c272be3e3_selected-products” products=”9200000053552728″ name=”Muis overboord – Geronimo Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.