image

Oma en opa vertellen over jou is een boek vol boeiende en ontroerende vragen aan oma en opa, van de zwangerschap tot aan het vierde levensjaar van hun kleinkind. Door het beantwoorden van de vragen uit het boek ontstaat een uniek en persoonlijk document om te bewaren en later cadeau te doen.
Naast leuke verhalen over jullie kleinkind is er ook ruimte voor de verhalen over tijd dat oma en opa zelf ouders werden en de dromen en wensen die zij hebben voor hun kleinkind.
Elma van Vliet is bekend als auteur van de succesvolle Vertel “s!-serie. Sinds een paar jaar richt zij zich volledig op het maken van persoonlijke en bijzondere boeken voor speciale momenten en herinneringen.

De cover van ‘Oma en opa vertellen over jou’ past mooi in het plaatje van de hele serie ‘Vertel’s’. Dit boek is een must-have voor alle oma’s en opa’s. Vanaf het begin van de zwangerschap van je kind kun je al beginnen met het invullen van gegevens. Bijzonderheden tijdens de zwangerschap, of je het geslacht wilt weten. Maar ook over de geboorte van je eigen kinderen. Hoe het was om zelf kinderen te krijgen. Zelfs een stukje geschiedenis over jullie relatie. Daarna komt er een heel stuk met vragen over de geboorte. Met ruimschoots plaats voor foto’s en eventueel andere bijzondere herinneringen. Zo komt ook ieder levensjaar aan de beurt tot en met het vierde jaar. Tot slot is er nog ruimte voor grappige versprekingen en dromen en wensen voor je kleinkind. Natuurlijk leuk om op te schrijven. Want hoe vaak worden die niet vergeten?
Zelf heb ik twee boeken uit deze serie ingevuld voor mijn kinderen, ‘Mam, vertel’s’ het is erg leuk om te doen en geweldig om cadeau te geven.
Ingevuld is dit boek een waardevol en persoonlijk document voor ieder kleinkind.

Uitgeverij: Unieboek/Het Spectrum bv
ISBN: 9789000337347
Aantal pagina’s: 160
Prijs: € 19,99

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.