Elke papa kent het wel: de bezorgdheid van mama wanneer papa thuis blijft met de kinderen.

Dit was net zo bij Kenny Deuss. Elke dinsdag is het zijn beurt om voor de kinderen te zorgen terwijl mama gaat werken. Ze vroeg dan ook elke keer om een foto om te zien of hun kindje oké was.

Dit was wanneer Kenny besloot om hier iets mee te doen. Elke week maakt hij een foto van hun kindjes in allerlei absurde avonturen. Hij bewerkt de foto zodat het lijkt dat de kindjes in verschillende gevaarlijke situaties terecht zijn gekomen. Ondertussen heeft hij al zijn foto’s verzameld op zijn Instagram account @onadventurewithdad, dat wereldwijde media aandacht kreeg. En nu dus ook zijn eerste boek! Hierin bundelt hij zijn meest hilarische foto’s en deelt hij ook al zijn ’tips’ voor (toekomstige) vaders. Van zijn eigen prioriteitenlijst tijdens de bevalling tot huishoudelijke taken met de kids.

Dit is Kenny Deuss zijn debuut boek. De ergste en grappigste foto’s van de dagen dat hij met de kinderen samen is heeft hij hierin gebundeld. Een hilarisch geheel dat bij moeder veel stof doet opwaaien. Toen ik voor het eerst een foto op het internet voorbij zag komen van Kenny, lag ik in een deuk. De bezorgde mama vraagt op de ‘papa-dag’ van Kenny constant of alles wel goed gaat met hun kindje, en papa maakt er een lolletje/pesterijtje van. Even vertellen dat alles goed gaat….toch? Dus toen ik dit boek zag wist ik dat ik die in huis wilde hebben. Het mooie aan het boek is dat Kenny oprecht goede tips en feitjes verteld, maar dat de daarbij geplaatste foto’s je iets totaal anders laten zien dan dat, en dat vind ik echt geniaal gedaan. De foto’s zijn stuk voor stuk hilarisch en super creatief. Lachen gegarandeerd staat er op de achterflap tekst en dat klopt. Dit is Kenny zijn eerste boek waarin hij al zijn meest geniale foto’s heeft gebundeld, wie weet kunnen we rekenen op meer? Ook op Instagram kun je hem volgen, op het account onadventurewithdad dat wereldwijd media aandacht krijgt. Kenny verteld op een hele leuke en ongedwongen manier, wat perfect past bij de foto’s die hij laat zien. Het is net of je Kenny een dit zijn boek een beetje leert kennen. Je zult het boek zelf moeten inkijken om te zien hoe grappig het werkelijk is, het is echt een hilarische aanrader zowel voor mama’s als voor papa’s (ook als je niet van lezen houdt).

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401483421
Pagina’s: 128
Prijs: € 15,99

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.