onvindbaar-laura-mc-hughWanneer de tienjarige Arden op haar jonge tweelingzusjes past, ontsnappen ze even aan haar aandacht. Vervolgens ziet ze de meisjes in een glimp in een onbekende auto voorbijsnellen. Sindsdien is de tweeling spoorloos verdwenen.

Twintig jaar later heeft Arden haar leven nog maar nauwelijks op de rails, haar studie lijkt te mislukken en de vraag of haar zusjes nog leven houdt haar nog altijd bezig. Als haar vader overlijdt, erft ze het familiehuis dat sinds het drama leegstaat, en besluit ze terug te keren naar haar geboortedorp. Daar blijkt al snel dat haar herinneringen aan die verschrikkelijke middag niet kunnen kloppen, en ze gaat op zoek naar de man die korte tijd verdacht werd van de verdwijning. Arden is vastberaden om de waarheid te achterhalen, maar het stadje en het familiehuis geven hun geheimen niet zomaar prijs.

In Onvindbaar verdwijnen de tweelingzusjes van de achtjarige Arden wanneer zij op hen moet passen. Wanneer Arden tegen de dertig loopt is haar leven een puinhoop, juist door de verdwijning van haar zusjes. Arden heeft zo haar eigen herinneringen aan de verdwijning, maar deze stroken niet met de informatie die ze later over de verdwijning kan vinden. Wanneer haar vader overlijdt erft Arden het huis en gaat terug naar de plek waar alles begon. Ze besluit uit te gaan zoeken wat er is gebeurd die dag en of de man die toen verdacht werd haar meer kan vertellen. Maar dat valt tegen want niemand lijkt Arden te willen helpen. Zal het haar lukken om het mysterie rond de verdwijning van haar zusjes op te lossen?

Onvindbaar is een spannend boek, maar het genre thriller kan er niet van worden gemaakt. Het boek leest eerder als een spannende roman. De schrijfwijze is erg prettig, veel wordt tot in detail beschreven en dat zorgt ervoor dat je helemaal opgaat in het verhaal. Je volgt de zoektocht van Arden en wordt gaandeweg het boek steeds nieuwsgieriger wat zich in het stadje heeft afgespeeld. En natuurlijk wat er met de tweelingmeisjes is gebeurd. Ondanks dat het thrillergehalte laag is, is Onvindbaar een spannend boek om te lezen.

Uitgeverij: Cargo
ISBN: 9789023466086
320 pagina’s
Prijs: € 19,99

 

[bol_product_links block_id=”bol_5a621fb7918f2_selected-products” products=”9200000076110539,9200000082034257″ name=”Onvindbaar – Laura McHugh” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.