Avonturenbaai heeft geen stroom meer! PAW Patrol komt eraan. Zet je zaklamp aan en help de pups met hun missie! Met de afneembare zaklamp speel je 5 pup-tastische geluiden én schijn je echt licht op de pop-upplaten in het boek. Zie jij wie of wat er zich in de schaduwen verschuilt?

Een super tof boek met pop-up pagina’s en een echte zaklamp waarmee je kindje in het boek op de pop-up’s kan schijnen en zo dingen kan ontdekken. Ook worden er opdrachtjes gegeven om zelf schaduwen te creëren met je handen wanneer je er met de zaklamp op schijnt, én het verhaaltje dat erbij staat verbergt ook leuk opdrachtjes.

Wat ik wel mis is de informatie voor welke leeftijd dit is, ik dacht dat het wel een beetje voor mijn dochter haar leeftijd (2⁵) zou zijn, maar dat lijkt net even iets te jong, want ze heeft nog niet echt door wat ze eigenlijk precies moet doen. De kleuren spatten echt uit het boek, wat het natuurlijk extra aantrekkelijk maakt voor de kinderen. Het zaklampje heeft 6 knopjes, je hebt natuurlijk de aan/uit knop van de zaklamp en daaronder heb je 5 andere knopjes met ieder een eigen afbeelding die je weer terug vind in het verhaal.

Paw patrol is een fantastisch leuke kinderserie op Nickelodeon waar nu dus onder andere dit boek van is uitgebracht.

Uitgeverij: Pelckmans
ISBN:  978-94-6337-775-1
Pagina’s: 10
Prijs:€ 19,50

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.