Cover Perry Rhodan, Groeten van het Sterrenbeest

De Aarde in de 49e eeuw: Een kind sterft door een val uit een raam – een onmogelijk “ongeval”. Een onbekende vermoordt op gruwelijke wijze diplomaten van andere planeten en een geheimzinnige Schaduwman trekt achter de coulissen aan de touwtjes. Niemand weet wat zijn ware doel is, maar er dreigt een regelrechte ramp voor Terrania-City.
Sholter Roog, agent van de Terraanse Liga-Dienst, is op grond van een bovengemiddelde bereidheid tot geweld afgeschoven naar een administratieve functie. Door toeval wordt hij in het complot betrokken en gaat op onderzoek uit – op eigen houtje, op eigen risico en met zijn eigen methodes…

De Aarde in de 49e eeuw: Het centrum van een goed georganiseerd sterrenrijk. Ruimteschepen overbruggen de afstanden tussen de sterren. De technische vooruitgang brengt welvaart met zich mee en alle mensen hebben dezelfde rechten.
Maar maffiastructuren, misdadige gentechnici, massamoordenaars en machtshongerige politici zijn ook in de 49e eeuw een gevaarlijke tegenstander voor de mensheid.

Space Thriller – de perfecte mix van realistische Science Fiction en een spannende detective.

In Groeten van het Sterrenbeest neemt auteur Robert Feldhoff je mee naar de 49ste eeuw, waar de technische vooruitgang heeft gezorgd voor welvaart en gelijke rechten voor iedereen. Tegelijk wordt de mensheid nog altijd bedreigd door geweld en misdaad. Hoewel agent Sholter Roog zich op kantoor bezig dient te houden kan hij het niet laten om toch op onderzoek uit te gaan wanneer er wel hele gruwelijke moorden worden gepleegd. Als hij dan door toeval in het complot wordt betrokken wordt het verhaal alsmaar spannender.

Voor fans van Perry Rhodan is Groeten van het Sterrenbeest een absolute must-have natuurlijk. Voor mensen die nu pas kennismaken met deze bijzondere science fiction serie is het aan te raden om eerst de uitgebreide verklarende woordenlijst te lezen. Op die manier val je moeiteloos in het verhaal en wil je het boek niet meer weg leggen. Daarnaast zorgt de pakkende, soms zelfs detailvolle schrijfstijl van Robert Feldhoff er voor dat je je helemaal in de 49ste eeuw waant en steeds nieuwsgieriger wordt of en hoe dit verhaal ten einde zal lopen. Dat Groeten van het Sterrenbeest door de Duitse Science Fiction Club als beste science fiction roman van het jaar is verkozen is dan ook alle behalve verrassend te noemen. Hou je van science fiction en daarnaast een goed thriller/detective verhaal, dan mag je deze Perry Rhodan, Groeten van het Sterrenbeest, zeker niet missen!

Gruße vom Sternenbiest werd in 1997 uitgegeven in Duitsland.
Uitgeverij Macc vertaalde het boek en bracht Perry Rhodan, Groeten van het Sterrenbeest naar Nederland.

Uitgeverij Macc
ISBN: 9789078437109
Prijs: € 15,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.