Playing Big – Tara Mohr

In Playing Big roept Tara Mohr elke vrouw op om zichzelf niet langer klein te houden maar haar ware ambities en motivaties te onderzoeken en te realiseren. Tara’s jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness, coaching en welzijn, gecombineerd met diepgaand onderzoek op wetenschappelijk en spiritueel vlak, resulteerde in de ontwikkeling van Playing Big, een baanbrekend leiderschapsprogramma voor vrouwen.
In tien heldere stappen laat Tara Mohr zien hoe je kunt luisteren naar je innerlijke mentor en ze levert realistische en praktische handvatten om zelfkritiek het zwijgen op te leggen en je roeping te ontdekken.

Tara Mohr is een veelgevraagd coach spreker en schrijfster. Zij haalde een MBA aan Stafford University en is sinds 2010 columniste voor The Huffington Post. Ook is ze regelmatig te gast in populaire tv shows en schrijft ze voor Harvard Business Review en The Financial Times. 

In Playing Big laat Tara Mohr je in tien stappen zien hoe je jezelf kunt ontplooien en je talenten kun benutten. Ze leert je te kijken naar waar je sterke punten liggen en hier gebruik van te maken, je dromen waar te maken en te worden wie je wil zijn. Het boek bevat verschillende oefeningen en testen, evenals teksten die je dieper na doen denken en je laten kijken naar jezelf. Ze geeft je handige tips en handvaten om positiever in het leven te staan, kritiek op jezelf aan de kant te schuiven en dat te doen waar je van droomt.

Fluistert er achter in jouw hoofd ook wel eens een stemmetje vol zelfkritiek? Dan is Playing Big voor jou geschreven! In duidelijke taal legt Tara Mohr uit waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn. De oefeningen en testen zijn een goede aanvulling en geven je inzicht in je handelen. Je leert luisteren naar je positieve ik en het stemmetje in je achterhoofd te overstemmen. Een fijn boek om bij de hand te hebben en eens te bekijken hoe je steviger in het leven kunt staan.

Uitgeverij: Cargo
ISBN: 9789023492641
Pagina’s: 352
Prijs: € 19,90

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.