Snottebellenslakkensoep, Heerlijk! - Geronimo Stilton

Alle inwoners van het Schedelslot zijn door het dolle heen want kasteelkok Mario gaat vanavond zijn overheerlijke stoofpot à la Mario koken! Maar voor hij aan de slag kan, moeten er eerst dertien slijmerige en monsterlijke ingrediënten worden gevonden. Hij vraagt Duifje en Geronimo om al deze spullen te gaan zoeken en verzamelen zodat hij door kan met zijn razend lekkere recept. Natuurlijk is dit een koud kunstje voor beide speurneuzen maar als ze bij terugkomst vol trots het mandje met ingrediënten aan Mario willen geven, blijkt hij spoorloos te zijn verdwenen…

In dit nieuwe avontuur van Geronimo Stilton mag Geronimo samen met Duifje op pad om de ingrediënten voor de stofpot á la Mario van kasteelkok Mario te zoeken. Dat gaat op zich nog wel goed, maar bij terugkomst blijkt de kok Mario te zijn verdwenen. Dat is natuurlijk een taak voor onze vrienden speurneuzen Geronimo en zijn vrienden en een geweldig spannend avontuur kan dan ook niet uitblijven. Lukt het Geronimo om de kok terug te vinden en zullen ze uiteindelijk van de stoofpot á la Mario kunnen genieten?

Zoals alle boeken van Geronimo Stilton is ook Snottebellenslakkensoep, Heerlijk! Weer een spannend verhaal. Door de mooi tekeningen spreekt het verhaal nog meer tot de verbeelding. De creatieve manier van schrijven én drukken zorgt ervoor dat het lezen van Geronimo nooit saai wordt. Leuke bijkomstigheid is dat de boeken van Geronimo naast leuk ook leerzaam zijn. Er zit altijd wel een leermoment in het verhaal verweven. In Snottebellenslakkensoep, Heerlijk! Zijn het de spreekwoorden. Je komt ze gedurende het verhaal tegen en achter in het boek staan de betekenissen van de spreekwoorden nog eens uitgelegd. Weer een geweldig leuk deel, het tweede, van de groene reeks van Geronimo Stilton.

Uitgever: De wakkere muis
ISBN: 9789085292964
Pagina’s: 128
Prijs: € 9,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.