verloren zielen

Clary ontdekt dat Lilith er op magische wijze voor heeft gezorgd dat Jace samenspant met de boosaardige Sebastian en dat hij nu een dienaar van het kwaad is. Jace en Sebastian zijn zodanig met elkaar verbonden dat het onmogelijk is om de een te vermoorden zonder ook de ander te doden. Clary is echter vastbesloten Jace te redden, samen met haar goede vrienden
Alec, Magnus, Simon en Isabelle. Daarbij zet ze niet alleen haar leven op het spel, maar ook Jace’ ziel…

Het ergste dat Clary kan overkomen is nu gebeurd, Jace is weg. Hij zou op het dak wachten bij het lijk van Sebastian maar toen de gealarmeerde schaduwjagers kwamen waren zowel Jace als het lijk van Sebastian weg. Prioriteit heeft de zoektocht naar Jace niet meer omdat er waaklijnen rondom Alicante zijn doorgebroken en de kloof dat belangrijker vind, maar Clary is het daar natuurlijk niet mee eens en besluit zelf op zoek te gaan naar Jace. Maia en Jordan, de echte voornaam van Kyle, zullen de strijd moeten aangaan met het verleden, maar of Maia dat ooit zou kunnen is nog de vraag.

Iedereen lijkt zijn eigen missie te hebben in dit deel. Clary en Simon, Izzy, Alec Margnus en Jocelyn en Jordan en Maia maar tegelijkertijd wel allemaal voor hetzelfde doel, het goede te redden van het kwaad en het kwaad af te straffen en uit te bannen. Maar hoe handig is het als iedereen zijn eigen plan trekt in plaats van samen te werken? Tussendoor scharrelen ook nog degene die een dubbele agenda en minder zuivere bedoelingen hebben die weer een extra moeilijkheid brengen in de gestelde doelen. een super spannend deel waarvan je echt niet weet hoe het af gaat lopen, dat het de bedoeling is dat het goede overwint is duidelijk maar of dat ook dit keer weer gaat lukken moet je echt afwachten. De verhaallijnen zij weer zo ontzettend goed en mooi in en door elkaar verweven dat het erg lekker weg leest en je in zijn macht houd tot het eind.

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9048825237
Pagina’s: 483
Prijs: € 12,50

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.