Waanzinnige Winter Wedstrijd - 30 Slipperwereld

December staat natuurlijk in het teken winter, kou, donkere dagen, feest en natuurlijk cadeautjes! Het is dit jaar bij Banger Sisters een waanzinnige winter want we gaan in deze feestelijke decembermaand een hele hoop leuke cadeautjes weggeven. Bij de laatste losse actie van de Waanzinnige Winter Wedstrijd op Banger Sisters kon je een wel heel winterse (of zomerse) prijs winnen van slipperwereld. Heb je ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Al ruim 7 jaar heeft Slipperwereld een enorme collectie slippers, maar daarnaast hebben ze nog veel meer. Zo kun je er terecht voor een uitgebreid aanbod aan trendy badkleding en accessoires zoals hoedjes, zonnebrillen en UV werende producten. Naast een uitgebreid zomerassortiment heeft Slipperwereld ook van alles voor de winterse tijden. Kleding voor klein en groot, snowboots en sloffen, maar ook bijzondere winter gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke slee of handige sneeuwbaltang? Helemaal leuk is de iglo/zandkasteel set. Hiermee bouw je in de winter in een handomdraai een iglo. Sneeuw weg? Geen nood! De mallen zijn ook ideaal om een zandkasteel mee te bouwen. Gegarandeerd speelplezier in de winter én de zomer.

Speciaal voor deze laatste ronde van de Waanzinnige Winter Wedstrijd mocht Banger Sisters zo’n iglo/zandkasteel set van Slipperwereld weggeven.
Gefeliciteerd Hans uit Utrecht, de iglo/zandkasteel set van Slipperwereld is inmiddels onderweg naar je, alvast heel veel plezier toegewenst!

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.