strijd-om-elementia-2-nacht-van-het-kwaad-sean-fay-wolfe

Het tweede deel in de bloedstollende serie rond Minecraft

Vier maanden zijn verstreken sinds Stan de leiding overnam van de Minecraft server Elementia. Onder het bewind van Stan en zijn vrienden, is Elementia uitgegroeid tot een van de meest succesvolle servers in de geschiedenis van Minecraft. Maar niet alles gaat goed. De onheilspellende organisatie Noctem Alliance belaagt Element City met afschuwelijke terroristische aanslagen. Hoewel Stan en zijn vrienden keihard terugvechten, lukt het niet om de Alliantie neer te halen. De spanning loopt op en er dreigt een vreselijke oorlog uit te breken. Om het recht te laten zegenvieren zal Stan belangrijke maar bijna onmogelijke beslissingen moeten nemen. Stan en zijn vrienden bereiden zich voor op de komst van een allesomvattende vernietiging.

Nacht van het kwaad is het tweede deel in de Strijd om Elementia serie en gaat verder waar Het recht van de sterkste, deel één, is gestopt. De koning is weg en Stan heeft de leiding over Elementia. Sindsdien gaat het beter met de server, maar natuurlijk niet voor lang. Stan en zijn vrienden krijgen deze keer te maken met Noctem Alliance, en zij zijn vast van plan om Element City te vernietigen. Stan en zijn vrienden zullen alles in het werk moeten stellen om zich te verdedigen tegen de aanslagen en de strijd te winnen. Nu komt Stan er pas écht achter wat het is om de leider te zijn.

Wederom een spannend avontuur in de op Minecraft gebaseerde serie Strijd om Elementia. Je hoeft niet bekend te zijn met Minecraft wil je dit boek lekker kunnen lezen, je wordt vanzelf meegetrokken in het avontuur. Voor de echte kenners komen weer de typische factoren en spelelementen voorbij. Het is fijn als je deel één hebt gelezen, maar niet noodzakelijk. Ook dit deel was spannend tot op de laatste bladzijde en met veel plezier beginnen we aan het derde deel.

Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000349975
448 pagina’s
Prijs € 12,50

[bol_product_links block_id=”bol_57d425f5e7c8f_selected-products” products=”9200000050008672,9200000053738707″ name=”Nacht van het kwaad – Sean Fay Wolfe” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.