28. Banger Sisters 6 jaar! Win een tote bag van Amy WinehouseBanger Sisters bestaat 6 jaar en dat hebben  we de hele maand augustus gevierd!
Deze hele feestmaand stond in het teken van winnen, want Banger Sisters pakte flink uit. Ook maakte je kans op een gave tote bag van Amy Winehouse! Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Amy
De film Amy vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Als dé superster van een generatie en een authentieke jazzartiest pur sang, schreef en zong Amy vanuit het diepst van haar hart. Ze gebruikte haar muzikale gave om haar persoonlijke problemen te uiten. De combinatie van haar rauwe eerlijkheid en haar talent resulteerde in enkele van de origineelste en meest bejubelde nummers van deze eeuw, waarvoor zij bekroond werd met zes Grammy Awards. Haar wereldwijde succes had echter ook zijn keerzijde en veroorzaakte een opdringerig en genadeloos mediacircus, dat in combinatie met haar roerige relaties en rock-‘n-roll levensstijl zijn tol begon te eisen. Op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud.

Deze prachtige film over de legendarische zangeres Amy Winehouse is vanaf december 2015 beschikbaar op dvd. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier dan alvast de trailer.

AMY-10
We gaven maar liefst 6 van deze gave tote bag’s van Amy Winehouse weg.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de tote bag’s zijn onderweg naar jullie!
* Aimee
* Ronald uit Gent
* Jose Mostert
* B. Ansems
* Badra Errachidi
* Amyfan uit Enschede

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.