tekenatlas

101 creatieve tekenideeën voor jonge ontdekkingsreizigers
Een tekenboek bij de bestseller Atlas. Vertrek op een fantastische ontdekkingsreis langs de schatten van de wereld, gewapend met potloden en stiften. – Teken kaarten, bedenk vlaggen, en lees allerlei grappige weetjes. – Vind een uitweg uit het labyrint van de Minotaurus, bereid je expeditie naar de Mount Everest voor en teken jezelf als koning of koningin. – Klim op een menselijke toren in Catalonië, versier Mexicaanse suikerschedels en ontwerp een patroon voor een Japanse kimono. – Pret verzekerd op deze wereldreis. Dit tekenblok bevat pagina’s die je makkelijk kunt losmaken! Aan de slag!

Vervelen op de achterbank is er deze vakantie niet bij als je de Tekenatlas mee op reis neemt. Dit fijne, grote boek is – zoals de titel al zo mooi weergeeft – een creatieve reis om de wereld.
Op elke pagina staat een leuke tekenopdracht over de meest uiteenlopende onderwerpen. Naast de tekenopdrachten bevat de Tekenatlas uiteraard ook de nodige weetjes, feiten en vragen. Door het stevige, grote formaat is de Tekenatlas bijzonder geschikt om deze achter in de auto te gebruiken als hét middel tegen verveling tijdens een lange reis.

Natuurlijk is de Tekenatlas leuk om mee om vakantie te nemen, maar ook thuis kun je er veel plezier aan beleven tijdens de soms lange vakantie dagen. Leuke bijkomstigheid is dat elk vel gemakkelijk los gemaakt en opgehangen worden. Zo blijven de vakantiekunstwerken een prachtige herinnering.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401418416
72 pagina’s
Prijs: € 9,99

written by

1 reactie op Tekenatlas- Een creatieve reis om de wereld – Aleksandra en Daniel Mizielinscy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.