Cover-Reading-Challenge-NL-FRONT

Dit boekje staat boordevol uitdagingen en opdrachten. Laat je verrassen door andermans favorieten boek, lees boeken die je zelf nooit zou oppakken en daag jezelf uit zoveel mogelijk boeken te lezen.

Dit boek is oprecht een uitdagend boek, er staan (lees)opdrachten in die je moet doen. Bijvoorbeeld lees een boek met de kleur paars, lees een boek op de meest vreemde locaties, lees vijf verboden boeken. Maar ook opdrachten als ‘zoek in je boekenkast naar twee boeken waarvan de covers elkaar kunnen overlappen zodat je één cover krijgt van deze twee boeken’.

Een diversiteit aan opdrachten waardoor dit boek niet zomaar even snel te lezen is voor een recensie. Wat ik je als recensent zijnde wel kan vertellen is dat dit echt een bijzondere ervaring zal worden. Mede doordat sommige opdrachten je boeken laten lezen die je zelf nooit zou pakken, omdat het je niet interesseert of het je genre niet is. Het zijn leuke opdrachten en er wordt ook erg veel gevraagd om selfies te maken op bepaalde plaatsen of met bepaalde dingen.

Uitdagingen te over in dit boek en ik ben zeker van plan alles uit te voeren, maar dat gaat dus een stuk langer duren dan bij een gewoon boek. Dat is ook weer een uitdaging op zich, om dit boek niet door te kijken en opzij te leggen omdat het je tijd in beslag neemt. Dat is juist het leuke hiervan; je moet er moeite voor doen en out of the box doen en denken.

Erg leuk en uitdagend, zeker een must have voor degene die niet goed weten van welk genre ze het meeste houden.

Uitgeverij: Scelta Publishing
ISBN: 9789491884337
Prijs: € 8,99

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.