Winnen! Homies
Eerder kon je hier op Banger Sisters al bioscoopkaartjes winnen voor deze hilarische film. Niet gewonnen toen? Let dan op, want de met goud bekroonde comedy HOMIES is vanaf 19 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray, en daarom mag Banger Sisters maar liefst 3 dvd’s weggeven. Lees snel verder en doe mee!

Het regiedebuut van Jon Karthaus laat een comedy zien vol humor, een beetje liefde, maar bovenal vriendschap. De film trok in de bioscopen meer dan 200.000 bezoekers. In HOMIES belanden vier vrienden in de meest absurde situaties. De vier homies worden vertolkt door Robert de Hoog, Manuel Broekman, Gijs Naber en Tibor Lukács. Aan de overige rollen wordt invulling gegeven door onder andere Charlie-Chan Dagelet, Carolien Spoor, Kiki van Deursen, Victoria Koblenko, Geza Weisz, Oscar Aerts, Cees Geel, Jennifer Hoffman en Horace Cohen.

HOMIES is vanaf 19 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray en wordt uitgebracht door Just Entertainment. De film wordt vanaf 5 mei aangeboden via video on demand.
De DVD en Blu-Ray van HOMIES bevat de volgende extra’s: meer dan vijftig minuten behind-the- scenes, de trailer en de videoclip van de officiële titelsong ‘Still Don’t Know’ van Chef’Special. Onlangs won Chef’Special een 3FM Award voor Beste Band.

Winnen! Homies 2
Synopsis

In de comedy HOMIES is Timo (Robert de Hoog) vastbesloten om zijn ex-¬vriendin Sophie (Charlie-Chan Dagelet) terug te winnen. Hij en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakte… Sophie had behoefte aan een volwassen relatie met iemand die zijn leven wél op de rit heeft. Dit is voor Timo nogal een dingetje zeg maar… Want het zooitje ongeregeld waar hij nog steeds mee samenwoont, is nog lang niet toe aan een volwassen leven. Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break-¬up allang heeft omgegooid. Kleine uitdaging is alleen wel dat hij de waarheid iets mooier heeft gemaakt dan deze daadwerkelijk is.

Winnen! Homies 3
Vol goede moed na een avondje met Sophie, komt Timo thuis in de woning die hij nog steeds deelt met zijn Homies Mark (Tibor Lukacs), Felix (Gijs Naber) en Sebas (Manuel Broekman). Daar komt hij echter oog in oog te staan met de Russische maffia. Sebas blijkt per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Dit ‘incidentje’ heeft ertoe geleid dat er niet alleen drie zwaar geïrriteerde Russen in huis staan, maar ook een enorme koffer met 22 kilo coke. Aan Timo, Mark, Sebas en Felix de verantwoordelijke taak om deze lading binnen één week te verkopen tegen de straatwaarde. Maar verantwoordelijkheid nemen en gedegen plannen bedenken zijn nu net niet bepaald de sterkste kanten van de vier Homies…

Makers
Homies wordt geproduceerd door Just Productions (Frank Groenveld en Eric de Groot) in coproductie met Johnnywood Productions en RTL Entertainment. De regie is in handen van Jon Karthaus, hij tekende ook voor het script. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution.

Zoals gezegd mag Banger Sisters maar liefst drie lezers blij maken met de dvd van deze geweldig leuke film! Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp ‘Homies’ naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 26 mei 2015

written by

1 reactie op Winnen! HOMIES is vanaf 19 mei op DVD en Blu-Ray en jij kan ‘m winnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.