Thea Sisters

Twee Topford-seriedelen nu als set verkrijgbaar, met gratis poëziealbum! Topsport op Topford (16) Op het Topford College wordt een heus sportfestijn georganiseerd waarbij de studenten tegen elkaar zullen strijden in de meest uiteenlopende disciplines. Duiken, schermen, turnen, alles komt voorbij. Een uitgelezen kans om te ontdekken dat winnen van je tegenstander niet het enige is wat telt… Onrust op de manege (17) De Thea Sisters ontmoeten tijdens een uitstapje op Walviseiland een stel paardenfokkers met een eigen manege. Het klikt meteen en de vijf vriendinnen bieden aan om het stel te komen helpen in hun vrije tijd. Er is genoeg te doen. De muizinnen genieten van het verzorgen van de paarden, het paardrijden en de natuur. Maar dan blijkt iemand de manege te saboteren…

Deze keer geen losse delen van onze Thea Sisters, maar een Topford pakket met daarin deel 16 en 17 én een mooi poëzie album.

Topfort pakket 1
Deel 16 is getiteld Topsport op Topford. In dit deel leef je mee met de studentes op het Topford College die zich bezighouden met verschillende sporten. Natuurlijk wil iedereen graag winnen, maar dat gaat natuurlijk niet. Onze muizenissige studentes komen erachter dat er meer komt kijken bij de sport dan alleen winnen.

 

 

 

Topfort pakket 2
Ook in dit pakket deel 17, getiteld Onrust op de manege. Wanneer de vijf muizenvriendinnen tijdens een uitstapje kennismaken met paardenfokkers die ook een manege bezitten besluiten de Thea Sisters om hen te helpen. Ze gaan vaak naar de manege, helpen met al het werk en verzorgen de paarden vol liefde. Maar dan gebeuren er vreemde dingen op de manege en komen de Thea Sisters iets op het spoor.

 

 

Topfort pakket 3
Als laatste in dit pakket een Thea Sisters poëzie album. Een mooi album waar al je dierbaren een boodschap in kunnen schrijven en je later nog eens terug kan lezen.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923572
Deel 16 + 17 van de Topford serie met poëziealbum
Prijs: € 15,90

 

 

[bol_product_links block_id=”bol_57ab690fe7fc8_selected-products” products=”9200000057376418″ name=”Het leven op Topford 16+17 – Onrust op de manege + gratis poeziealbum” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.