02. Banger Sisters 6 jaar! Win Nederlandse Bouquetreeksfilm Trost & VerlangenBanger Sisters bestaat 6 jaar en dat gaan we de hele maand augustus vieren!
Deze hele feestmaand staat in het teken van winnen, want Banger Sisters pakt flink uit. Zo kon je kans maken op de romantische dvd Trots & Verlangen!
Ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Trots en verlangenTrots & Verlangen
Eerste Nederlandse Bouquetreeksfilm met Jeroen Spitzenberger en Noortje Herlaar

Als Dominique Curvers vastgoedmagnaat Alexander Wissing ontmoet, slaat de vonk meteen over. Maar na een gepassioneerde liefdesnacht, behandelt Alexander haar ineens koud en afstandelijk. Als Wissing vervolgens bij Dominique’s baas bedingt dat de knappe, roodharige advocate voor hém komt werken, kent Dominique’s verontwaarding geen grenzen. Wat denkt hij wel? Dat hij haar zomaar, als een slaaf, kan kopen? Woedend en gekrenkt vertrekt ze naar Spanje, waar Alexander werkt en woont. In zijn schitterende villa ontbreekt het haar aan niets. Maar Dominique laat geen kans onbenut om Alexander te laten merken hoezeer ze hem en zijn manier van doen veracht. Dat ze voor hem werkt betekent niet dat ze hem toebehoort.

Vanaf 26 juli is de allereerste Nederlandse Bouquetreeksfilm Trots & Verlangen op DVD verschenen en uitgebracht door Just Entertainment . De romantische film werd 11 februari 2016 bij RTL 4 uitgezonden en trok bijna een miljoen kijkers. De regie is in handen van Will Koopman, die ook de populaire films van Gooische Vrouwen en de RTL-serie Divorce regisseerde. Trots & Verlangen is dé guilty pleasure film over lust en liefde.

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Trots & Verlangen komt zo snel mogelijk jullie kant op!
* Ria van Gompel
* Kirsten Steins
* Michel uit G.
* Gé Geurtsen
* Cindy Aalbers

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.