vraag-het-aan-singer-de-150-meest-gestelde-vragen-over-naaien-stap-voor-stap-beantwoord

Het antwoord op al je naaivragen
Boordevol basisinformatie, handig weergegeven aan de hand van veelgestelde vragen. Aangevuld met duidelijke stap-voor-stapbeelden. Ideaal voor beginners en een leuke opfrissing voor gevorderden! Vraag het aan SINGER geeft je een antwoord op de meest gestelde naaivragen. Het vertelt je op een overzichtelijke manier hoe je bepaalde problemen oplost. Stap-voor-stapfoto’s maken alles nog duidelijker. Een broek inkorten, een rok versmallen of ergens een randje rond stikken wordt kinderspel. Maar ook vragen over je naaimachine komen aan bod. Wat moet je doen als je draad is vastgelopen? Hoe stel je jouw machine bij als de steken te los zitten? Of hoe maak je een knoopsgat? Bovendien geven we je ook een aantal leuke zelfmaakprojecten die weinig werk vragen, maar een geweldig resultaat opleveren!

Vraag het aan Singer is hét boek om naast je naaimachine te hebben liggen, als je ergens tegenaan loopt staat hier de oplossing in. 150 vragen op het gebied van kleding naaien en restaureren helpen je op weg. Door de duidelijke uitleg, vergezeld van duidelijke stap voor stap foto’s, wordt je geholpen bij een zoom stikken, een broek korter maken en andere naaiklusjes als bijvoorbeeld een knoopsgat maken. Maar ook technische vragen komen langs zoals tips hoe je een vastgelopen draad weer los krijgt zonder de naald te beschadigen of het bijstellen van je naaimachine. Leuk zijn ook de eenvoudige zelfmaakideetjes.

Dit lekkere boek van Singer is een must have voor elke naaister. Zeker wanneer je zoals ik net begint met het zelf maken van kleding is dit boek een bron van informatie. Je kunt er zoveel in terug vinden, van tips tot handige weetjes. De duidelijk foto’s en heldere tekst leggen alles tot in detail uit zodat het naaien nog eenvoudiger wordt. Een heerlijk en handig boek om altijd in de buurt van je naaimachine te hebben.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401437684
360 Pagina’s
Prijs: € 29,99

[bol_product_links block_id=”bol_58306cc7a2a8c_selected-products” products=”9200000061168552″ name=”Vraag het aan SINGER” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

2 reacties op Vraag het aan SINGER – De 150 meest gestelde vragen over naaien stap voor stap beantwoord

 1. Hallo: ik heb een lockmachine van Singer . Maar nu heb ik een probleem hij lockt zo wel maar zodra ik de stof eronder leg doet hij het niet meer .

  Mvg. Marie-Louise

  • Hallo Marie-Louise,
   Helaas kunnen we je daar niet mee helpen.
   Misschien kun je het opzoeken via Google of iemand benaderen die verstand heeft lockmachines.

   Groetjes Nancy
   Banger Sisters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.