Het boek “Welkom in de wereld, wondertje!” is voor iedereen die wonderen van het universum ontdekt. Voor degene die hun ontdekkingsreis net begonnen zijn. Voor de kleine wondertjes, die vragen stellen met lichtsnelheid. En in het bijzonder voor degenen die de innerlijke onbeheerste kinderlijke ontdekkingskracht zijn kwijtgeraakt en niet meer in wonderen geloven. Maar wonderen blijven altijd in jou geloven!

Welkom in de wereld, wondertje is een boekje dat je kan voorlezen aan de allerkleinsten. Maar vergis je niet, want achter de kleine, beknopte teksten zit een bijzondere boodschap die zeker ook voor volwassenen mooi is. Deze boodschap is dat het leven mooi kan zijn, als je het maar wil zien. Dat het hem zit in de kleine dingen in het leven, die juist erg groot zijn en dat wonderen nog steeds bestaan, als je ze maar wil of kan zien.

Het verhaal op zich is gewoon leuk om voor te lezen aan je kleintje. Schrijfster Lena Sukhoviy heeft het boekje zo geschreven dat het begrijpelijk is voor jonge kinderen en de boodschap erachter duidelijk overkomt. De prachtige illustraties van Oleh Vasianovych geven een mooi beeld bij het verhaal en zijn voor kinderen vrolijk en leuk om te bekijken.

Welkom in de wereld, wondertje is een open en warm verhaal wat je de wonderen van het universum laat (her-)ontdekken.

Uitgeverij: Severena
ISBN: 9789463457743
32 pagina’s
Prijs: € 15,-

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.