E-Bookers_ziet_aantal_mobiele_boekingen_met_200_stijgen

Vanaf vandaag is de all-in-one reisapp van ebookers.nl ook voor Android-gebruikers beschikbaar. Ebookers is het eerste online reisbureau met een all-in-one app. Het reisbureau verwacht dat door de lancering voor Android het aantal mobiele boekingen nog sterker zal toenemen.

De Android-app heeft alle functies van de iOS-app en die reisapp werd vorig jaar al in 10 Europese landen als beste beoordeeld. Het sterk groeiende aantal Android-gebruikers kan nu ook onderweg vliegtickets, hotels en huurauto’s boeken en profiteren van de exclusieve mobiele ebookersdeals met tot 65% korting op hotels. Exponentiële groei in mobiele boekingen

“De vraag naar toegankelijke en gemakkelijk te boeken reizen groeit exponentieel. Het aantal mobiele boekingen is vergeleken met vorig jaar verdrievoudigd en in december hadden we zelfs perioden waarin 50% van de hotelboekingen via de mobiele telefoon werd gedaan”, aldus Rob Define, vicepresident International Product Strategy & Mobile ebookers.

De verkoopverwachting van het aantal Android-toestellen in 2014 ligt boven de miljard toestellen*, dit is een toename van 23% ten opzichte van 2013. Na de lancering van de iOS-app van ebookers, steeg het aantal mobiele boekingen met 200% ten opzichte van 2012**. Deze stijgende vraag naar een gemakkelijke manier van mobiel boeken is overduidelijk.

All-in-one: vliegtickets, hotels en autohuur in één klik
Deze all-in-one reisapp biedt gebruikers de mogelijkheid om een complete reis in één keer te boeken. Dankzij de uitgebreide sorteer- en filtermogelijkheden kunnen gebruikers tegelijkertijd hun vlucht, hotel en huurauto boeken. De app biedt direct toegang tot recente zoekopdrachten en details van de vluchtstatus. De reisapp slaat de reisbescheiden op en gebruikers kunnen deze ook offline bekijken. Gebruikers van deze reisapp profiteren daarnaast van exclusieve mobiele kortingen. Naast de lastminuteaanbiedingen biedt de app ook dagelijkse aanbiedingen.

App functies:
√ Boek hotels, vluchten en huurauto’s allemaal in één app
√ Alle ebookers reisbescheiden opgeslagen in de app – ook offline te bekijken
√ Met slechts één klik toegang tot de details van de vluchtstatus
√ Exclusieve lastminuteaanbiedingen & dagelijkse aanbiedingen: bespaar tot 65% op hotels met exclusieve mobiele deals
√ Altijd vluchten en huurauto’s voor een lage prijs
√ Boek lastminutereizen met de slimme zoekopties
√ Met slechts één klik toegang tot recente zoekopdrachten
√ Uitstekende sorteer- en filtermogelijkheden
√ Snel en veilig boekingsproces dat automatisch persoonsgegevens invult bij het inloggen

De app ebookers Reizen: Hotels, Vluchten, Autohuur is nu gratis te downloaden in de Google Play Store. Https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ebookers&hl=nl
*Data van Gartner’s januari 2014 rapport http://www.gartner.com/technology/home.jsp
**Data gebaseerd op ebookers.com gegevens uit december 2013

Over ebookers.nl
ebookers.nl, één van Europa’s grootste online reisorganisaties, wil de klant van dienst zijn door kwaliteit te bieden voor de laagst mogelijke prijs. Transparantie en openheid over de prijzen spelen een belangrijke rol bij ebookers.nl. Via de website bedient het bedrijf de Nederlandse markt op het gebied van vliegtickets, hotels en autohuur. ebookers.nl is een merk van het internationale bedrijf Orbitz Worldwide dat al meer dan twintig jaar bestaat en goede relaties onderhoudt met diverse aanbieders van reisproducten. Hierdoor kan ebookers de keuze bieden uit meer dan 250 luchtvaartmaatschappijen, 110.000 hotels wereldwijd en vrijwel alle gerenommeerde autoverhuurbedrijven.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.